標題: 【無償贈送】全新755長膠一塊(黑) [打印本頁]

作者: thynk    時間: 2009-5-2 02:11     標題: 【無償贈送】全新755長膠一塊(黑)

[無償贈送]全新755長膠一塊(黑),不過要先答對以下三個問題
question: 關於乒壇名將蔡振華。
1.        蔡振華退役後到意大利教波,被當地人稱爲什麽?
2.        蔡振華於1985年嬴得混雙金牌,佢ge partner係边個呢?
3.        蔡振華原名係蔡__華?幾時改呢?

答案會係5月9日係帖內公佈。

以先回帖又答對以上問題的網友可得到(不接納PM答案),本人保留最後决定權。
得獎者須PM我佢全名,以便在交收時確實身份。
交收時間及地点:
得獎者請自行到觀塘MTR- lunch time or after 7:00pm (monday to friday)約取。
公眾假期另约(港岛東區)。
作者: Jotam    時間: 2009-5-2 02:22     標題: 答案

1. 教父
2. 曹燕華
3. 蔡正華, 1981年4月之後

希望對啦!!!!!!!!!!!
作者: Jotam    時間: 2009-5-2 02:26

to jimgo, 我唔係抄你, 只想補答返, 唔好誤會, 我知你係對的....

1. 乒乓教父
2. 曹燕華
作者: 天龍    時間: 2009-5-2 11:35

1. 乒乓教父
2. 曹燕華
作者: thynk    時間: 2009-5-4 23:55

All replies will have credit.
Any more answers?
作者: ken2    時間: 2009-5-7 14:36

引用:
原帖由 thynk 於 2009-5-2 02:11 發表
[無償贈送]全新755長膠一塊(黑),不過要先答對以下三個問題
question: 關於乒壇名將蔡振華。
1.        蔡振華退役後到意大利教波,被當地人稱爲什麽?
2.        蔡振華於1985年嬴得混雙金牌,佢 ...
用問答來定 = 正!   

我都要學下
作者: thynk    時間: 2009-5-9 01:01     標題: 回復 10# 的帖子

you're welcome
作者: thynk    時間: 2009-5-9 01:18

正確答案為:
1. 教父或乒乓教父
2. 曹燕華
得獎者係JoTam.
To JoTam: 電話關絡。
多謝樓上各網友參加。曾有答過問題ge都有credit,下次就會有優先權。
例如下次第一回帖係第一次參與,天龍為第二回帖,天龍就能優先得到贈送ge物品.
作者: Jotam    時間: 2009-5-14 00:31

今日唔該哂呀....
作者: thynk    時間: 2009-5-14 00:36

乜說話。預祝你入邪成功。

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0