標題: 大埔區小學學界團體賽成績公佈....... [打印本頁]

作者: chanpuilok    時間: 2009-10-31 16:04     標題: 大埔區小學學界團體賽成績公佈.......

大埔區小學學界團體賽成績公佈
因幸運的關係  
本校榮獲冠軍
最後一年終於唔駛無獎咁慘啦!!

男子團體賽
               冠軍: 大埔孫方中小學上午校及全日制
             亞軍: 大埔梁省德上午校及全日制
               季軍: 大埔阮鄭夢芹 , 大埔舊墟公立
               殿軍: 大埔田家炳小學 , 大埔循道衛理小學 , 大埔梁省德下午校.........

冠軍出線 : 孫方中小學8強同梁省德下午校打,以3:0擊敗梁省德下午校
       再晉身4強同舊墟公立打,經過苦戰 ,孫方中小學以3:2晉身冠軍戰,跟住以3:1擊敗梁省德

亞軍出線 : 梁省德上在8強以3:1擊敗田家炳小學,4強以3:2擊敗阮鄭夢芹晉身冠軍戰

季軍出線 : 舊墟公立4強擊敗循道衛理 , 跟住輸左比孫方中小學^^
          阮鄭夢芹唔係好記得 , 只記得4強輸左比梁省德上

金次學屆d人真係好勁 , 同舊墟公立打果陣 , 真係打左好耐 , 實力不雙伯中 , 舊墟公立主力真係好勁 , 最後2:2(場)果陣我幸運擊敗副力!!

作者: hcgppg    時間: 2009-10-31 16:06

Congradulation!!!!!!!!!!!!!
作者: 小閒    時間: 2009-10-31 18:38

cccccc.....thx
作者: 葉師傅    時間: 2009-10-31 20:02

恭喜恭喜! 請問貴校教練是否馮sir呀?
作者: chanpuilok    時間: 2009-10-31 21:18

引用:
原帖由 文仔 於 2009-10-31 20:02 發表
恭喜恭喜! 請問貴校教練是否馮sir呀?
係呀係呀 , 你係邊個呀?
作者: 葉師傅    時間: 2009-10-31 21:36

我都是馮sir的徒弟,有興趣可pm我!!

作者: Bluebird    時間: 2009-10-31 23:51

請問一下∼阮鄭夢芹打得好唔好呢?
作者: 葉師傅    時間: 2009-11-2 00:54

馮sir是個一流的教練
作者: Yankee    時間: 2009-11-2 16:57

作者: chanpuilok    時間: 2009-11-2 17:55

引用:
原帖由 Bluebird 於 2009-10-31 23:51 發表
請問一下∼阮鄭夢芹打得好唔好呢?
阮鄭夢芹都打得好好架  , 佢地小組win左我地  , 可惜4強賽輸左比梁省德上  , 等我地冇得報復

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0