標題: 觀塘盃2009 [打印本頁]

作者: logtincom    時間: 2009-12-6 14:01     標題: 觀塘盃2009

雖然最後係八強輸左,但都妤多謝輝哥,邱仔,竣仔既指導,
打波個陣實在諗得太多野,呢個缺點真係要改善一下,
亦都恭喜輝哥,智輝入到公開組四強,
Roy(凱傑)入到學生組四強,
呢個比賽d盃好似好大隻架,恭喜恭喜!!

作者: 天樂    時間: 2009-12-6 21:25

樂天..唔緊要呀,你已經進步左好多,8強已經好唔錯既成績了
最緊要係化今次的體驗變成日後比賽的經驗~清浙自己思維,一股作氣

作者: brian1115    時間: 2009-12-6 22:03

8蛋已經好唔錯既成績了
天樂你玩野呀 XDD
作者: 粒仔輝    時間: 2009-12-7 13:33

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-12-6 22:03 發表
8蛋已經好唔錯既成績了
天樂你玩野呀 XDD
你就玩野,吃8蛋都叫唔錯?
作者: 粒仔輝    時間: 2009-12-7 13:36

logtincom其實打得好好,只系輸左俾亞軍選手.而阿roy決賽時,都系先輸兩局先,后追3局才贏.四強都有杯有沒牌.冠軍隻杯真系幾大ga.
作者: 木東棟    時間: 2009-12-7 13:52

粒仔輝有無facebook呀...
原來我第一個對的就是logtincom...我都是險勝.
作者: 粒仔輝    時間: 2009-12-7 14:22

引用:
原帖由 木東棟 於 2009-12-7 13:52 發表
我好少上facebook
logtincom系學生組ga.恭喜阿楝,希望可以再同你打球
作者: 粒仔輝    時間: 2009-12-7 14:25

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-12-6 20:52 發表
呢個比賽係邊報咖?  康文署搞咖?
只系觀塘民政事務處同促進會搞ge,去觀塘促進會報名.比賽唔分男女,唔讓分.
作者: logtincom    時間: 2009-12-7 20:41

引用:
原帖由 木東棟 於 2009-12-7 13:52 發表
c兄~我打學生組wo
有無認錯人

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0