標題: 2010 國慶盃 - 菜后意見收集站 [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2010-10-3 01:02     標題: 2010 國慶盃 - 菜后意見收集站

我除了complain 信哥光芒四射外,沒有別的complain,( q$ W) e2 s0 u  R' n$ r# z
welcome 真心比意見,放心無人會ban你ip
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:06

最好打番4樓
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:13

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-3 01:06 發表 ; S) z8 [, U  j
最好打番4樓
! ~7 F3 n4 M, G4 \
1樓真係太反光, 有點累後眼蒙蒙睇唔到個波, 可能我真係有少少散光
/ z% }# M+ Z, \3 v* |同埋有部份波台既地板太絕, 有2次救波時屈到膝頭同腳眼位, 都係4樓好D
- X5 I, w3 x9 Q: i8 d  U5 O; e2 p" G5 A  d% p0 S3 h
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:16

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:13 發表
% H; Z1 C# T( m$ Y; {% W1 l: u1 D- O
1樓真係太反光, 有點累後眼蒙蒙睇唔到個波, 可能我真係有少少散光
( \1 l3 G" B7 }同埋有部份波台既地板太絕, 有2次救波時屈到膝頭同腳眼位, 都係4樓好D
( \' H) D% b) q2 \; Z2 r1樓D枱冇咩力
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:17

賽事節奏控制得唔錯, 無話太趕或者太慢- _" t: ?* U" y
壇花同阿MAO之花不停為各球員打氣同埋提供餘樂, 氣氛很好
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:19

我建議賽程表以後由中文EE負責, 以圖像代替隊名
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:20

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:19 發表
/ o6 n) f5 P3 p7 k* k3 v( u8 g我建議賽程表以後由中文EE負責, 以圖像代替隊名
" q3 K5 w0 K% T+ x9 w
圖像加隊名會得意D
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:23

另外我complain貓貓因為太忙而出場太少, 我要求佢可以多D出場以一睹風采
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:25

另一個complain係, 呢次比賽少左個最佳運動員獎頒俾moneytom
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:26

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:25 發表 , w: F6 f1 `$ c! D
另一個complain係, 呢次比賽少左個最佳運動員獎頒俾moneytom
1 x1 `/ }" {4 x& ?: S; D唔係應該俾阿信咩?
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:29

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-3 01:26 發表 1 T9 e4 a, v# D! V6 D2 z# b

4 t! R. F9 @$ M4 G& r% O唔係應該俾阿信咩?
4 g+ X4 Y) ~8 `' {) Q1 C- b4 F
我累到隊波輸左, 最屎運動員獎就有我份
作者: (=^x^=)    時間: 2010-10-3 01:30

為表示不 full,我們已去信歌街要求裝收一樓,
( u4 a* ]+ \, ]% S9 I& T而歌街亦接受我們的建議,10月4號一樓開始裝收
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:31

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:29 發表
/ c( L% i, q/ N$ T* e
0 X6 ?, m. b6 \我累到隊波輸左, 最屎運動員獎就有我份
0 U3 ~0 [& N& }9 z+ T, u( R7 Q但你都打得好好
作者: 阿舜    時間: 2010-10-3 01:34

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:30 發表 ( J* {1 ?4 I0 a. c4 _
為表示不 full,我們已去信歌街要求裝收一樓,' R2 Z8 V+ n* Z2 w1 L$ e
而歌街亦接受我們的建議,10月4號一樓開始裝收
2 P9 v& P; G2 K
作者: 太陽之子    時間: 2010-10-3 01:38

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:30 發表
' Q( F, [0 _6 n4 w' w8 V. R為表示不 full,我們已去信歌街要求裝收一樓,$ J- p/ |  T4 p# k, D1 e
而歌街亦接受我們的建議,10月4號一樓開始裝收
  P* Y  j/ Q/ D, H
MAO GOR好有牙力
作者: (=^x^=)    時間: 2010-10-3 01:40

gOR street will close 1/F from Oct 4 to 2011 chinese new year left-right
作者: james007    時間: 2010-10-3 02:36

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:40 發表
' K% E+ i1 i" `! z4 b8 t7 MgOR street will close 1/F from Oct 4 to 2011 chinese new year left-right
9 r3 ?) b  w& C/ h: a" o& P2 X- H8 `' U7 p
I think everyone should come to this forum and learn chingalish from Mao Mao.....
作者: borkee    時間: 2010-10-3 11:10

最衰我地同長洲A打到遲哂,雖然輸咗,但都好開心,因為見到小朋友心理質素同技術都很好,又能打出指導提示的戰術!落後大分0:2都面不改容,值得一讚!
作者: 小過童    時間: 2010-10-5 13:04

引用:
原帖由 james007 於 2010-10-3 02:36 發表 1 c3 n4 x! g: q  v7 Q& F

5 L, r( l, i3 Q, a* T: ~3 Z$ c  m( e
I think everyone should come to this forum and learn chingalish from Mao Mao.....
5 R: V4 D1 y/ z  _

+ ~* S  w1 ~$ P: a( Yping pong CF / 007. T2 M1 f- `: d. ^
chingalish CF / Mao Mao   

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0