標題: 大家懷念衰貓以前的主題月賽嗎? [打印本頁]

作者: 廠長    時間: 2011-1-19 14:44     標題: 大家懷念衰貓以前的主題月賽嗎?

如邪氣月賽,横板月賽,日直月賽等等........................

記得有參加者為了參賽,打直板就打橫板,打中國式直板就打日直,當時大家十分投入,有

如打乒總賽事一樣,不知大家仲記得嗎?
作者: jcclee    時間: 2011-1-19 15:00

引用:
原帖由 廠長 於 2011-1-19 14:44 發表
如邪氣月賽,横板月賽,日直月賽等等........................

記得有參加者為了參賽,打直板就打橫板,打中國式直板就打日直,當時大家十分投入,有

如打乒總賽事一樣,不知大家仲記得嗎?
記得有參加者為了參賽,打直板就打橫板,打中國式直板就打日直<<<< 係真唔係真 ? 聽到都笑死

咁會唔會左手用右手之類都有 ?
作者: 魚腩    時間: 2011-1-19 15:08

希望快D整番D特色月賽喇!記得打正邪大決戰,好玩到痺呀!
作者: Terence    時間: 2011-1-19 15:19

比賽佔論壇一個很重要角色. 支持多搞一些比賽
作者: 乒乓在線    時間: 2011-1-19 15:22

10 JAZZ: PAIR   PAIR SWEETHEARTS 月菜
作者: 廠長    時間: 2011-1-19 15:34

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-19 15:08 發表
的確好正!! 大家投入感亦十足!!
作者: 至高境界    時間: 2011-1-19 15:46

仲有新手月賽比我地呢啲成年無獎嘅最後雞會
作者: 亞 Tim    時間: 2011-1-19 15:47

作者: 小過童    時間: 2011-1-19 16:06

引用:
原帖由 小蓉蓉 於 2011-1-19 15:47 發表
雖然我係新手來....但我都想論壇攪多D比賽來吸取經驗!
你正確的名字系.........新手剎人王
作者: 家姐    時間: 2011-1-19 16:14

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-19 15:08 發表
係呀, 贊成
作者: 太陽之子    時間: 2011-1-19 17:27

搞番個[二人月賽]都唔錯
論壇應該有好多pair可以打
作者: 小閒    時間: 2011-1-19 17:32

強烈要求攪月賽呀!
作者: 笨小霧    時間: 2011-1-19 19:07

快點搞月賽啦   我要參加啊!!
作者: songyip    時間: 2011-1-20 02:01

已剛剛搞左個 2011 丁組月賽出來, 大家有興趣可以自行參加!

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=34951

作者: 太陽之子    時間: 2011-1-20 02:04

名額有限,額滿即止
作者: borkee    時間: 2011-1-20 07:36

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-19 15:46 發表 仲有新手月賽比我地呢啲成年無獎嘅最後雞會
你都好吖,話哂都贏過冠軍!我至叻都係得過殿軍!

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0