標題: 回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 15:05     標題: 回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:22     標題: 回復 1# 的帖子

同意& T& D( m& |8 @" \" V* X" b
有好多甲組
作者: 44_66    時間: 2008-3-27 15:25

作者: 防守王    時間: 2008-3-27 15:33

我又買四四六六兄!!
作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:37

我支持李一聞
作者: 新手上路    時間: 2008-3-27 15:37

志在參與
, i% E: D6 P: c$ ]切磋球技
作者: 44_66    時間: 2008-3-27 15:39

作者: 乒之仁    時間: 2008-3-27 15:49     標題: 回復 7# 的帖子

你太謙虛了
作者: 防守王    時間: 2008-3-27 15:56

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 " m$ `( e$ r; i! g, Z
# q, v+ A  R* e
$ ]& z* E7 }) f$ k  M9 z' ^$ f
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
+ }% |# P! Z2 c9 H+ a3 Q* t, p! l  p2 _* X4 n$ a' P
四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 17:04

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
作者: 防守王    時間: 2008-3-27 17:12

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 1 p; k* B. \, N) D* _
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
" a9 F* ~2 z' A+ u0 o
8 U0 C  ~4 g% m8 w
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-27 18:41

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
7 G% {1 W, R& @% X) w, y+ w9 r* k
/ Z% ~. r$ _7 {* H( h' x+ S
/ C# O' G) t0 O5 X四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
1 l6 B, W) [5 i

! F' e8 p  c: `0 C) CTotal Agree !!
作者: 44_66    時間: 2008-3-28 10:03

作者: 防守王    時間: 2008-3-28 10:17

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表
2 {& @) o5 D" N! T" Z: i% a& e你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
9 \/ o( }& m$ x( l( 成機厄波打   )
* Y9 w/ r" i) ?/ K
$ x% B9 A! C# _* C' z: P. }9 i
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!
作者: 44_66    時間: 2008-3-28 12:29

作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-28 12:36

44_66 下次記得邊個是長膠王子 5 u. _) r- i8 m& k6 L; `
唔好再問我
作者: 防守王    時間: 2008-3-28 23:16

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 - B) L$ h# ], e1 f
44_66 下次記得邊個是長膠王子
" r0 Q* i4 J" r' p; n: ^唔好再問我
3 O5 b' p& F7 _& C
1 I4 j0 N9 ?' J最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
  p" |  u1 t; s" v係wor! 長膠王子有報名咩??
作者: (=^x^=)    時間: 2008-3-29 20:44

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 3 q; s- m6 ~) q4 t$ A
- A: o# p6 y, e) F) p

6 J' e3 G' @0 ^, ]/ S1 |) O最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!5 T0 E. R7 o. |
係wor! 長膠王子有報名咩??
9 N" U# E6 e! c+ ~7 }
* E  o' t1 z! T- d! L# o7 Z  P1 n
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
作者: 44_66    時間: 2008-4-3 15:37

作者: yat    時間: 2008-4-25 01:30

我支持...乒之仁!!
作者: 太陽之子    時間: 2008-4-25 01:31

我支持...yat!!
作者: 乒之仁    時間: 2008-4-27 16:19     標題: 回復 22# 的帖子

me too!
作者: 威利多    時間: 2008-5-31 23:27

我都十卜乒之仁呀!!
( W! d) ]5 N1 F* t. W- q我簡直係你fans
作者: carfielddog    時間: 2008-6-1 19:50

一燈大師有份,相信又有好多人做左佢手下亡魂,不過放心,大師一定為我地念經,等我地死得安息!
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-1 20:52     標題: HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲

貓貓
4 q* ]6 m! Y2 b% l. d* G/ [+ y不如搞個HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲既投票
6 Q" r! S/ `' A+ Q/ L  v1 x贊唔贊成?
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-1 20:57

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-6-1 20:52 發表 / L0 |8 |9 v) U' l* L$ @
貓貓
$ j5 d1 ?( O0 b% M不如搞個HKTTF 回歸盃冠軍競猜遊戲既投票0 a+ p+ Y/ q# s+ S$ ]3 d
贊唔贊成?
6 g4 J: ~* ~7 ?" ]- D. j
時間尚早
作者: jlamlam    時間: 2008-6-1 21:03

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-6-1 19:50 發表
) n) {& G8 y. V/ r1 O! h5 K' H8 F一燈大師有份,相信又有好多人做左佢手下亡魂,不過放心,大師一定為我地念經,等我地死得安息!
: X% V0 X4 x7 Q/ Y& [5 u大師sure win
作者: logtincom    時間: 2008-6-1 21:26

我做裁判,負責睇波=]
作者: jlamlam    時間: 2008-6-1 21:32

welcome
作者: 威利多    時間: 2008-6-3 23:39

致在join下
' f& j. ?2 c" O根D高手學下野@@
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-3 23:52

你上次拿殿軍,有無信心更上一層樓  
作者: 威利多    時間: 2008-6-5 16:14     標題: 回復 32# 的帖子

我都有DD啦
# C; N/ O- r1 c# l# j不過咁多勁人9 t0 k  x+ c3 T8 X- r5 C  D. f
真係學下野....=]

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0