標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 ) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:31     標題: 回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

今年元旦盃...Jimmy, Hoi and 冬姑...都是小組次名出線 !!- O4 P2 ~! y8 n4 ~
你會否走線....不過若個個都走線...未一樣在下線撞到
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:36

睇心情啦,貓兄
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 03:39

你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....
; F6 D+ H) p9 c5 h* c8 l
, }+ a- [1 k# o$ u# ]! f4 n- R如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 03:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 03:39 AM 發表 6 K% l0 m1 d" u' C
你好彩, 有個靚女陪你...不過不要輕看靚女...有一個 Jackho 都打唔嬴.....
0 `( ], V/ U: {1 m( e8 q' l' r4 H' M3 h  T
如果你走線....有可能對 Jlamlam or 至正   弓起
! j6 r+ s: n$ D8 Y- U% n, M9 N
唔係呀,咁強$ {% `/ @1 I/ _( @1 I
仲係要靚女,咁姐係唔洗打啦' ?" `, W' I4 q, J! q0 J/ I7 [
請問係唔係小妹妹
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

嚇下你組...我都唔色佢 !0 w1 r1 d# V' ^; O6 j+ F& _" }
不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 04:04

不過下線真是有可能 vs 至正.
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:20

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表 7 p' V6 z. V7 ?2 C0 c
不過下線真是有可能 vs 至正.
( x9 B7 X/ W4 F+ L$ X到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 04:21

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 21-6-2008 04:04 AM 發表
* |2 O- U2 F5 k嚇下你組...我都唔色佢 !
% `8 Z3 |3 R: M  k+ p不過你同兩女仔同組...真是艷福不淺 !
0 y  }- @9 P6 L5 Q我知你對我好好
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 04:25

下線撞到?
( N- ~, X4 o; P1 F次名出線都有機會上線架
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:21

maybe vs 瑋仔 again
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:28

走線是一門極高深的學問. 處理洽當的話, 可以順你過關斬將, 達成心願. 亦會令到自己一敗塗地.7 o& u! @- D& V
" G' q# K2 m8 m3 K, I
至於各施各法. 千奇不要怪責誰是誰非. 最緊要打得開心. 輸贏等閒事. 只要大家再看一看參賽名單, 就知道, 走線與否, 其實作用不大..... , S# R  o0 \" l7 h6 b& g4 ~3 L
1 i* _% g8 b% ~9 [+ Z# J
過一兩關都要碰著一級好手. 若然自己覺得是一級好手, 就無需要以走線來避開一些所謂高手. 因為那些高手, 都未必一定能過關.....
* b$ j# H5 }  f: G2 ?" ^' [
0 W' g" y& D; i6 v: ^! L當然, 我是在說風涼話, 因為小弟因工作未能參賽!! 0 J9 P7 J& H- @/ |& o& ~  a% [

# d) V: w9 A: `* a0 i) f怎樣說都得!!!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:32

我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:35

剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
" {: V0 c/ ]. p; L3 p* r5 O走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy
) J( z+ R7 V% ~% y% V5 T
4 A. _, t$ ~! }  b自相 殘殺
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:36

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:32 發表 - J$ E+ x4 p6 \5 l* j! T
我只擔心, 你走線時, 他又走線...結果
0 K# }  q* ]! H' |/ l

( A, e8 B; N& {% V# {( Z& Y所以要計算清楚呢! 有很多高手, 自己是球星級數, 又何需走線.
/ S& s5 ?6 \% g/ c
0 L/ g5 q! [, [$ W) M& N) W不過好像德國, 也是走線偏偏要對葡萄牙!! 這是明智之舉!!  V- U  G0 }4 |# O
) f$ y8 U  X- S3 a( ]
德國也走線.....那呀海, 冬菇, 占米, 里奧................
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:38

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表
! g  ?* |/ h% `4 c* i! Q8 m剛看過長膠王子條線...走下線有机會快 d 對 Jimmy
- m. [4 T! Y9 `0 @9 Y+ R) r走上線八強 vs 亞海.....但亞海走下線八強一樣有机會 vs Jimmy
0 Y% A, ?' S4 P2 }, Y& l& Q* |9 C5 F8 D/ k3 V6 A
自相 殘殺
5 t0 d; Q2 D. h6 Q1 d

, E4 ?# n/ `# E. `5 A9 U3 J所以就話, 照打啦! 不用想太多. 他們三位又是否肯定能入八強呢!!
1 w2 c5 ?! I2 L. ^; y. {$ O+ Y; @. u& s0 N$ f8 S" B( V
這個回歸盃實力非凡........想必有臥虎藏龍.....小心
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:38

但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
3 S8 ?( D1 |3 I  B( H打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...% y2 J. |# o% x6 |" W
% D) W7 ?: c8 i  M4 L
到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:43

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:38 發表
3 v0 [  `1 J7 A( a: {+ t% L7 y但今年元旦杯...Jimmy, 冬姑, 海 ...全部都是走線
' J9 Q/ j: t$ K打四出二, 好玩的地方是...不是抽簽決定所有...
: B1 R$ s! }9 G" M: z0 L  m% H) x. L& p
到時可能有人學你, 扮開失波  (你上次太明顯, 下次要做得似 d )
4 \  K% i3 y4 u* y/ M

& Y- C3 c2 D& V# g- E當我遇上強橫對手時, 就會開失波.................
/ ~1 V  A) R9 }$ h
" b) O! A$ ^  v% n- y4 C) w講真, 第一屆比賽, 個個都想威! 但係都回歸盃時, 出名球手再走線, 會比人笑嫁!! (比D壓力jimmy佢地先!!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:47

jimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)1 u9 }+ c% L- _+ d) H

2 w% ~* b' S. X$ t! j不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:48

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:47 發表
- O+ C# {2 G. r* i1 vjimmy 條線都 ok..不過有一隻從未露面之黑馬...此人是小弟多年前的好友, 年多前在行際杯  win 過王子......( 又比 d 壓力 jimmy 先)
2 j- [1 S6 M2 G7 X
- g' N6 _" j2 Q8 ^' B7 J6 q0 }不過若有机會都是8強才對. 個名唔講出來, 你地估下啦
# M  O! T( ~1 f! l, t" [5 V* G1 b) R3 A6 \+ p9 Y
總之回歸盃件件硬野. 我都唔知走線黎做乜! 不如博過啦
作者: 極道羅殺    時間: 2008-6-21 11:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 發表
9 ~1 `  e; x/ Z! _- f3 N* U& Qmaybe vs 瑋仔 again
, p1 {. x8 m+ [" c

& D4 ]- L2 S3 v1 [好大機會
作者: 乒之仁    時間: 2008-6-21 11:34

我不會走線
作者: phantasy    時間: 2008-6-21 11:40

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 12:50

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
$ {; ^3 R% L* c1 v( @8 r係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:54

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
% e' N$ x7 V+ E# x  [- c" ]# U5 i% \1 \
作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 12:55

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 0 w7 z. K" q9 j: b: S% }
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
作者: 一燈大師    時間: 2008-6-21 13:02

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
# k" B/ U- n# k2 P自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
2 i" j4 u- h" R

) R; E& t) i8 g; ?3 Z$ R你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:08

作者: 乒乓人    時間: 2008-6-21 13:09

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
; r, D. G# s# J& O8 c, ^  J) ]4 O9 C0 v
  N$ f8 F7 K* |
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
  v0 a4 ]) i- }2 U" H; j  ^真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..8 _, v# |* {7 B4 H8 d
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. 8 |3 \- C# X5 d3 h. _& C1 z

, J) k; g$ x2 P* N' [' g2 V; s, _3 @等我呀...我一定會再上黎嫁..好快
作者: 乒乓達人    時間: 2008-6-21 13:15     標題: 我想問下有冇對賽表????

放便走線
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:32

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 2 i- x6 p9 H! {
maybe vs 瑋仔 again
' F0 j9 P- C' Y7 ]6 q0 B
你最近先ko我3:0! F* }, j8 F, _: `6 i. G* Y3 V
你唔洗怕啦
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:35

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:38

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
$ s% A3 n5 a4 M0 l: }6 z2 ~
, O: e/ V/ d' S7 \7 \: F4 y* i8 S7 e' @3 k7 y3 P; I# e. S9 D. z
靚靚咀 貢堅
0 D" a1 b8 \( ^( [5 n+ r4 h# N係呀,因為我最近玩緊器材
) ^2 s( V( I$ N# `準備7/1
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:39

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:47

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 0 h9 G  h3 `6 ?1 }
6 q  z! }6 F8 B6 f/ \  X4 E' }
% l, f# ?0 @3 m
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
& {- K4 |* n* r! E$ ^
星期二,食龍大典你來唔來呀
作者: 44_66    時間: 2008-6-21 13:48

作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 13:59

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
+ y! ~, q% m& B+ a! S- `  t0 q: ]% q! X
+ }+ \9 l4 o( {8 x6 L: S
問問老實爺酸
/ I- ?% @. t& u- }' @有心一定來到
作者: carfielddog    時間: 2008-6-21 19:24

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
+ `* A& c1 i3 `8 I4 X; s" z6 ~0 J9 a' H% k& Q# h+ y" N2 N
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
& [. V* I6 Y6 Q3 {9 P好似好難為,咁難為就唔好做啦!
作者: 瑋仔    時間: 2008-6-21 20:23

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
$ i! ^4 I3 K3 m7 ?# m+ j1 Z9 c9 d. E3 K3 u/ @
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
# Y2 o1 |6 i8 E0 t3 c- c$ }
今日同off+試過塊板,超好打
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:50

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 22:51

我諗當日最精彩一定是; M5 L1 r# P2 b( d3 l! ^- I

3 G4 e5 P+ s  B0 v* D3 J. M  E瑋仔 vs Kiu Bo Bo
, \4 A: y  O" t. L9 }0 L" Y
. r- _( h  V4 G7 S3 y- Q兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 23:02     標題: 回復 1# 的帖子

睇下情況>.<

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0