標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出) [打印本頁]

作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:40     標題: 回歸盃 - 第廿六回 (宣佈退出)

貓仔要同廠長共進退, 宣佈退出.  (要專心攪好比賽)  W, X) y! \- K9 [

! L% I3 G# ]; b/ y6 `/ w& s5 R- C  H8 j' }% `
* m, _" s* j7 t3 d/ T
# D+ }6 \9 b, T: E" F& l
若有人不到, 我不排除汁死雞
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 08:47

昨天發 dream....什麼東西都忘記帶...果然有壓力....
& q) j9 D. x5 U: q' A希望今次會攪得好d
作者: 小過童    時間: 2008-6-21 08:56

................為人民服務
作者: kei    時間: 2008-6-21 09:01

Dear Mao, ( R: j- Q7 n) p7 ]
I do appreciate your devoted attitude to table-tennis8 S: t. m% U& U+ V1 H/ z9 p4 G( e# V
Kei
作者: jlamlam    時間: 2008-6-21 09:18

regret to hear that
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:20

其實我見你們打到根皮力儘之際...便會叫你們私片 ......
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:32

欽敬..................若我放工來得切, 跟你私片又如何...(不過我看似得個講字!)
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:37

你到時又表演出神入化的 "放水大法"3 R/ K" T6 ]2 i. t
其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)
$ i8 B7 v6 J* e( b我們相差十萬9000里
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:40

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:37 發表 & D8 h. K1 ]- |8 H! u9 G: \
你到時又表演出神入化的 "放水大法"
/ Z. ?9 `+ E  {9 l; h2 ]. q其實我同你唔係差好多, 只是吃你發球渣 ma   (講笑炸)$ }. m7 r* _# l# x' O7 J
我們相差十萬9000里
; N8 w  u3 q& y' g/ s4 t7 u

8 ~3 W2 k4 }$ J" r  P- d"其實我同你唔係差好多"
7 K! v% d1 M- C  y( |3 O* s 4 J, T; L1 E! k0 n0 F
咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!
5 I3 @. _9 d% X6 v4 @" F" f不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

其實我同你唔係差好多/ r3 {$ r) |: h% C9 s" }
這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha$ e6 @6 M3 t" N$ n3 r! F& o
不過中學后便無打足球了
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 09:42

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 09:40 發表
  p9 i# \8 T6 b
1 n; t, z  M3 c( H6 P& f, g. C
  A5 C3 b* }; p$ A- D8 X$ D9 F"其實我同你唔係差好多"
: D8 m" U+ A) R" X$ L# O
2 I5 K: V# j$ B9 L( X) m1 \咪就係囉!!! 我覺得你似放我水多D囉!! 比賽起上黎, 真係唔知邊個發揮得好嫁! 所以我同你都係五五波!!!1 t4 X; k; D7 |
不過我地又無緣對賽!!! 可惜!!
: y, U5 X' {0 \+ n8 r- [

/ Y! R9 Q2 w) ^% ?5 t如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:46

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
2 s6 a, |$ O) \& n其實我同你唔係差好多
3 R/ w) q. b) ~  G. j) C+ V這句說話是講守龍門...我中學做足咁多年守龍門...由小一打到中學都只守龍門.......ha ha" Y. }4 d) P& M' t
不過中學后便無打足球了
  L5 H; w9 T6 B, u0 c( ]3 |# A2 X

( P+ }4 ?# p% v1 J+ i2 @% w守龍黎計, 我就一定認叻wor!! 我一定勁你好多wor!! haahaa
. @5 N0 a4 k+ r" K% F: {/ y* A3 O2 l" C- B9 B
你估我呢個防守王名流架.......5 D9 v0 y) o  q8 Q6 W/ j

* B; K% ^! T8 x& N話晒都係HA No1
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 09:47

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:42 發表
3 d1 h0 p& ~; e' _$ M* N: P% \, y8 U' x" o4 a; K/ s
如果你讓我 5 分, 我都覺得同你 55波
! j* @$ J: K' }, n  {

; |1 E  K* x' x# Y( M. K7 L5 J唔好玩啦! 我次次同你打都打到決勝局. 根本就係五五波. 無得讓!!!
8 m' `/ e0 o! @7 y, s- a0 K
% ^6 v& Z1 Q" e: N: h咦!! 連廠長都唔打, 真係可惜wor!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 10:00

防守王高波在什麼,
$ k% }, w: N. e0 h  k- D不是三洞抄我, 也不是抄我 11:1 or 11:2, V2 Y  h& S* H; ]0 B: [. g/ \& O

( v9 a9 _" u  d3 A! v高在次次都打足5塲, 塲塲 win 少少, 或輸少少.
: ~, I) i3 E) G$ f+ W1 J到決勝局, 想要分時便有分, 想失時又可以失分 (好似人地玩話事啤)
( T3 f0 T- B, D+ S6 n1 h( C但是每次最后總 win 你兩分.
+ y* |% y! P) L7 [4 s% |E D 未叫高.  # b6 L5 J7 N" A- @
d 水平不是好高的人, 只會不停搶分.  唔敢放. 因為怕未必追番.
5 ~1 t+ B. J" y( o8 A明明板反手轉好利害, 五塲波, 有四塲都開無轉, 有時仲要開失波.
$ U7 J3 ~5 `+ u仲想唔認扮野....一於踢爆你
作者: 防守王    時間: 2008-6-21 10:33     標題: 回復 14# 的帖子

打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
4 {7 t9 m; c# m! Z
, c' w' g  x  }2 W6 m% s+ M我踢爆番你就真.
8 h- V) }* H4 \% c1 n次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫...... S' ^% Y" H8 G( n2 P6 a
跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少.
- R# Y- v4 B* h  ~驚下次無我呢D咁好玩既傻仔比你玩丫嘛!! 你估我唔知咩!?!7 A) B5 p. ^+ l& `  J3 e
不過我又鍾意兩邊撲, 當減肥呀!!!" X( ~5 l; h" |& m
  s) d4 o, f# b* ?, O+ Q2 X9 F! B
再講, 每一個人遇到極強對手時, 都會承受好大壓力. 開失波就實會啦!! }7 M! z( Z( T5 a6 w$ ?! h$ u
我都不知幾咁驚你. 所以開失波囉!!!
作者: charmway    時間: 2008-6-21 11:05

你們的精神永在
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:15

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-21 10:33 發表 7 w* n$ Y1 c3 v; |
打左我一堆字先至出唔到.......成日error!! 激死我!! 再打過先........
: C8 c' U+ A9 U+ [! v2 G6 F$ ?# J. h  J1 D' [4 X
我踢爆番你就真.
+ y/ v( X$ o8 q/ P, b' U( @  Q次次打足五局, 有四局比你玩細佬咁玩, 左飛右撲, 辛苦到我丫.....
  j! _4 Z1 r/ `$ A9 G跟住睇到你驚玩謝我, 所以決勝局次次都專登輸我少少. ...
8 z+ ^# i: _6 G! ~- f& P3 U9 `3 y2 s1 p, o$ _
不過話時話, 你真是走得好快...真是鋼門 書勿瓜
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:20

您們的戰事好激烈!
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:25

你又唔來同見頭暈, 決一生死
作者: feideepking    時間: 2008-6-21 12:28

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:55 發表
- v/ A* \; u3 R9 p5 L4 x你又唔來同見頭暈, 決一生死
4 V+ _3 L0 [' Q/ w( }/ E
" y! h, Z; x" [- v- p3 q
見到佢會暈浪!
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:44

有關裁判個度點?
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-21 12:45

你會來的是嗎 ?
作者: logtincom    時間: 2008-6-21 12:46

嗯嗯...
3 W6 P  W# @1 Q: A+ l; Q報了不來,罪大惡極
作者: 威利多    時間: 2008-6-21 22:46     標題: 回復 1# 的帖子

加油牙!!!我支持你牙,貓貓
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:19

thank you 浩浩..你要打好d,,,,KO 晒 d 叔叔
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:22

看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
作者: phantasy    時間: 2008-6-22 00:26

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-22 00:22 發表
2 S# @# h6 ]3 Q- \4 L看下有無人放飛机.....9:30一定有人唔知醒
  J5 e1 Z' P; f+ Z7 U1 G) ^4 N我好大機唔知醒
作者: (=^x^=)    時間: 2008-6-22 00:32

你打幾點 ??
作者: 輝Sir    時間: 2008-6-22 00:36

好可能今次比賽會出現最多『非自願性飛機人士』出現
作者: 威利多    時間: 2008-6-22 14:00     標題: 回復 25# 的帖子

哈哈!!!一定會@@全力以赴,做到最好

歡迎光臨 香港乒乓網 (http://hkttf.com./) Powered by Discuz! 6.0.0