32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
! d- B7 |, v: u2 U) d, ?* K有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
3 m5 o' ~" }) a/ ]) O; P切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表
6 b$ b0 V0 G, m, F' O, U" j" I5 _; m& J: Z; p
  K6 y) \0 H- O
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
4 [/ X! z8 w4 C' A% B0 U: C
, d7 n& |6 K7 ?
四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 8 l' W- x% M3 l2 e0 f$ r/ J
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
, \: Q4 w1 J. m1 `0 {. _

' ~1 s( s  m, g! L) G四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
" ^! @) q2 Y5 p! ^! `
7 G- H9 h. O( m4 }3 k% Q* y! w9 g3 Q/ s, ~0 A+ \
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
' C0 h( s/ v! x  Y- W
, ^0 u$ b0 B" k* q" O& R/ J& `
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表
, I. l3 H1 {* k- F+ v你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
. A) V1 h4 ]) Y1 t( 成機厄波打   )
, B/ J; @6 r( c7 N$ T' t% c
" @2 a' n* Z, J: Z: M1 h0 ^
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
+ q; y# G( b! p* h/ t( z唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 2 P9 O) R% t4 v. x
44_66 下次記得邊個是長膠王子 - c$ n- G5 \% d+ n+ g
唔好再問我
, a  l0 b4 z4 u* e, X1 a) f/ X6 |. D* y* N& ]0 L
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!" ?3 [0 n" n# Z. W/ }# y
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 0 |+ x' B1 }& B9 d* D8 e1 x
# D( O: H: p7 n3 o* J) N  w
5 z; e* ]6 V5 E( N5 n/ O
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!% l% y5 i1 r" I- V  \) }: C
係wor! 長膠王子有報名咩??
% e# [/ U+ J! Y$ b' R7 F4 Y
1 o2 {, M0 C$ ?3 A: H5 H9 _" y
. w- v) u: }/ q  L4 L
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題