40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表
/ e" I) J/ b. W: D& k; q多謝兩位比機會我盡一點綿力
: B: j" C) q; o- |, p' h
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 1 T( C' u; I+ m1 z% G2 f8 ~) w

7 Y" @9 ?3 z1 z: A! J4 I有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
  e  i5 h, L* Z3 g% {3 y

4 F$ ]1 u( f* ]. }/ C& A7 Y  P
, t7 x3 Y3 u, k! U& _" P2 Z1 z- |7 [1 O& A2 O) Q0 u" W
我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
3 B% W/ G, h- o/ q. Z$ Q
; ]5 _% C& H% |7 v' ]- @9 H% O5 c0 A0 D) h9 H4 E5 _/ Q

, x- P: {! H- X# U+ k% h. V6 L& R& j! y* {; ]! z  K
我做人有底線的
. n  g- ^! y/ T6 w" j/ m6 \& O1 s
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 5 j8 w/ ^; t. e7 `5 s5 s) ^
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
0 M$ _* h# _+ G% r6 O3 _咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
% G/ g8 Q0 J+ W8 M* u3 w6 i, p7 A0 E1 P# {8 q) E3 ~
咁我一向都無歧視佢喎
& T5 S0 s; S1 }! J4 N" }; i' Z' Z: d
' N, @$ p" j( v7 m! Q
- ~" ~2 \+ s! O' }; n; o
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 ' J/ b# I- n$ [* \6 F( F, H7 D

6 N; x% `) Y: X0 O: Y6 P. ~0 y" w" w+ X
9 C4 L% d; }  a( B- \0 J, z# V& p1 e
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
4 b% p. w$ i0 {咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 , p+ V+ Z* s5 I( a  \6 E1 l
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
9 X' A5 o, K7 v# z, K8 _
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 , w  ^2 H* W  p  s7 x
8 q7 d3 N, {3 D4 k6 b+ }
你上次我都無話你騷擾喇
& y' x' I  \# |! E
# Q2 f; T$ Q$ p! H: ^( s衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
" P! Q" {+ _) v  p' j, g$ l2 b0 C0 s" O) c
# S* W9 y" }6 \0 u9 I. _, t
衰貓外表的確斯文,奈何................................
  Y% |7 g' y' y) |2 tC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 5 w! T' E- ~3 c; O. h
我覺得好多 la...多謝 神秘人
- N  l( C4 b) f% f% l- Y. p' t: J* m- J$ D7 w
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
; K* P8 f* N+ {' E7 T+ w你可以送個香吻比 佢.....
: x3 @- m6 c9 s5 |9 {' `( b% }; m  h( i* y  S/ z' A/ u% m

* I+ i" |9 ]4 w! d咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題