105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
0 v7 [5 h& j8 R4 T$ N$ [1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~, g6 ?$ _4 C- i0 [8 k5 X( Z

0 S6 H! A7 O  r" m- S% O唯一係no.23 瑋仔o個組囉
8 f- V. P2 L) Z! J! P. \: U* q3 y2 H: i0 @" _+ G- L
瑋仔屎緊.......咁多女0 g4 y- S- L. n1 G
6 {- z- ?5 m; P# _% i' e4 ~
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
9 P2 e/ `( [' q9 [* J唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
8 q( B" m0 q& ]- o) p0 @
$ b$ l% @0 u& z; {! ~
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
  P* ]3 ?: P' s睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
- y9 n3 l0 x6 h" y
6 h, ^; u1 \6 T- y0 j; U# y我估瑋仔出唔到線~~~* h1 m$ D, e2 }0 ~& T+ w) W
  U1 Q5 c4 E0 [1 ^
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
3 J, G* D, @2 \& }+ y0 H" r' T: C; K  f: \, l! z6 \' @

/ b+ A; Z, O' X& }# T7 v唔係索女唔可以做架喎
& H' j% B0 x+ Z: q$ S$ H; P8 w6 r/ V/ j2 M& C; h% }
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 * ?1 w) Z: C/ B. L) M
! D7 j, t3 U" s0 J5 c

* \+ J9 \1 q3 Z我都豬.....唔做咪唔做囉   
0 ~3 |" ?" |% i: I/ K: `
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
; K4 ~# E8 P3 y5 K表面睇無屎亡之組喎~~
. d. Z1 `; `9 ]9 @+ T/ a- P# x: p. ~9 W( T, O$ e
唯一係no.23 瑋仔o個組囉$ x0 r5 d# I/ T  L9 G1 m6 S4 A
( d+ n0 L- i# ]0 r9 [3 |+ S
瑋仔屎緊.......咁多女
& ]1 y- A# {# M/ e6 W2 v' P( a
4 I2 ^: j1 q5 N& M4 q& t, }瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
* k! w: ?; L; h) V7 j* x$ N) `/ |) k; z# ?2 [
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
  Y- |+ i, q. C% N  r* |5 q1 j8 I; I+ |: R' y) ]
- b/ y" X9 `, p  f9 J6 V" p1 F; A
唔係索女唔可以做架喎
- \% G6 ^7 m# p( M4 W% V7 c% ~( b  K! q) I- i) `
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
+ z8 E& W9 R1 V- {' o瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
) K# B  ?: S5 Z! F1 e

, g  ^( m" O0 S% C. X4 u% K佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
* X! P' k, N: F4 g8 X) ~$ N) f1 N話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
5 G! O% {, K- j+ f6 ~8 O8 y0 J2 n& |9 L) v# Z
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
7 L- ?- G% T  S+ R話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
  k+ k9 m) a+ r4 z# B" W8 [& \
* U1 c" q  v+ c
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 3 W8 Y; |+ w1 \8 W8 S  G% B
表面睇無屎亡之組喎~~* a+ \4 u1 _6 E4 U3 y% e5 t4 ?

( H8 ?, Y; l7 z+ I唯一係no.23 瑋仔o個組囉
5 ?  A6 A- R' N% u: N9 K' a' n
& P' F1 n; p+ Y+ m/ O1 ?瑋仔屎緊.......咁多女2 R' q  I" Y  d6 v

# W4 w  P7 T- r7 a瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
9 i# T" N8 D/ H9 y4 S  n
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題