34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................1 ^' ]* N  ~' O9 W, m/ C
! t; G2 h% D+ E" w2 ~2 Q
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
; K$ J1 m# {0 X, R: h6 i% x9 O& w7 I( n; i7 `/ R
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示% A1 x! k2 [% }: ~

3 ^  Q& X. ?2 N# A6 S2 F1 t意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
$ C1 o' y- M) F) g* Z, l6 e6 @$ A+ ?* _
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍7 b9 ^6 B9 \! e; q$ I* c1 m

& `  C- o! O: N% t5 g( X恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
; L! ?6 O* Q0 o7 d7 O' {希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服* u4 S$ h/ `& d1 t
不是靠傍門左道。
) ^# `  s# Z2 c: c) u一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
* b( F; R& P' G唔通瑤瑤當時去搵周公
/ T9 ^/ T' Q5 q4 m8 n! Z
0 U/ K( @" f- w+ |8 H+ u
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  
: h0 n4 [9 F- t; c從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
# `4 @$ ~0 s/ E佢球品好好
* F3 i9 U. V' H. u/ f! u8 ]" j8 N場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
: U' o- G. Z$ o6 o一個字
* G" {2 o0 s& w& L0 a
6 S+ D8 s9 k( r- y  W
3 T" e4 G' o7 V一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
$ L3 t5 M* S- j% c  e9 i# m其實好多人都睇唔倒
5 Z& {7 g/ o& ?; V3 i佢球品好好! S: |+ Q  C2 h. X; T) F- Y
場波亦都好好睇liness" />
( j4 ^% h/ t& ]! e7 Y* }. b* l8 a& B# ]+ s  j
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
0 s* @: Z+ d( ~% e& i- H9 u8 A1 C& ~( }& Q

# X' C+ |& ]: {: W9 e4 m+ N佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
6 y; O! A# o! k; r4 M9 G+ c/ f
) ?7 t" K5 w2 |/ w甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表 5 h) \4 V. m/ r2 }
  G6 W7 N8 `2 t
$ E! b2 b9 R, T, I3 Z$ [
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
( X* @2 `6 _) @0 c9 {9 A
$ W) ?2 q7 W; @7 v今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 ) @) f, I5 D2 E
- |& ~  ?: h* j, Q
  [6 B8 R' s3 i$ f% _) u1 @& S
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
6 |! S/ B  c' ]" R9 `' y3 c

# n, N2 ]* F  ~5 w; P' P: S5 n3 B; @4 O6 v5 M  e# i3 w+ Q* i& z# g+ C
原來可以特別淚邀請球判o架!
; I( p8 _6 _, h& O- W% P# g2 E" d! i9 J) p( n0 K7 \

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表
' a  p1 }- o+ s; f  }, x8 \
! \% s5 N7 r, E* U6 g( E) Z, c0 y( c! C/ F. s: T
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
  p1 p: E1 X( r% N8 b) M6 F3 G! r4 x* Q0 e
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題