發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。2 _) c) @3 ^) q- d9 z5 a
係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
2 c" Q+ t; o3 Q% _/ {
& {8 s0 H( ~- f( ~+ N[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 ' Y* C9 C5 h+ R0 U2 d& P- H: S
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 : ~5 t6 @; Y5 h0 k
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
+ s) J; P6 C& e+ j) H  T* `
9 V( F, H9 U. s+ r
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
* D/ b' P) g& {3 A
: |2 A1 J' U5 v' J: a
( k  G. E. X3 W( b2 I3 r1 _你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
+ I" h- {6 C# m真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
  B; z, \# f, J# V& \. n近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..   q- q2 l# c  m0 W2 W  S4 @5 q
4 |9 k* o! m/ d" r
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
/ H7 h- L6 E! A0 _maybe vs 瑋仔 again
  d$ {/ `+ b0 u* X. B# r你最近先ko我3:0" }& v3 X/ o; ?: B0 P2 O0 [
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表 & j7 v3 B" q1 {$ R

( b/ y% B6 o7 _& T, ], j( _  L. a
. f& [* V$ q8 ]: j9 N9 V- |( B; q靚靚咀 貢堅
1 b; v  ]. f. R7 D, X2 r6 [係呀,因為我最近玩緊器材
/ o) T9 l- ?8 Y: D8 T2 h/ _+ Q準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 0 }) l3 G7 [1 m

1 C1 n: V$ B. `4 @1 g3 Y, w8 N/ D) q2 J  T7 X% N
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
8 K* v- `! L! c9 C$ z星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 4 z: G: s. s/ @2 c- z$ }9 l

2 r; R  o2 h# ]3 G
9 z1 b' M+ H7 Z/ ~3 Z問問老實爺酸
1 Z, g0 V. _4 q* l有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
8 s% y$ X: t# |" F. j% C) f
3 p5 \/ p: ]  d' [; ^8 u到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
" R! ], B) Z4 f: B! E! \& `好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 ) o3 L4 X/ C3 }0 J

) Y: h- |# Z  z  Y8 D, B好似好難為,咁難為就唔好做啦!
) P7 D$ x- y$ p8 A& i! b
今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是; X1 v7 a. N9 `
' {; @; N) E. V% t0 s4 L; O
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
# e/ w) w. w" G/ ?- i  e* [; {: b# B0 Y  r1 _2 p' V
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題