發新話題

回歸盃 2010 ~ 計劃中

回歸盃 2010 ~ 計劃中

有什麼意見, 請發表
: O7 B+ Q. g. X5 C" q
前年 128人, 分別由 iphone, 2二, 馬家樂及司徒 四位甲組分別得 1-4
+ D- t2 L  U# D7 N八強由 jimmy, 松本然, 卓軒及油昇浩四位甲組奪得
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

越級挑戰, 想贏並唔容易, 硬要丁丁打甲組高手, 唔係挑戰, 係無癮. 當然, 仲有部分人喜歡越級挑戰, 亦要比機會人.  總結: 我提議分2組比賽.
4 Z0 w- F3 r" X2 T* G1. 公開組: 任何人士都可以參加
! @0 Y. _8 K: k  r# e8 D) m8 J2. 預備組: 只限丙.丁,茂組(乒總排名)男士及任何組別女士參加
- e' G+ I3 m# ]& z& n  D' d每人只限報一組.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 thank you for your comment 2010-3-18 17:04

都好喎
3 N, g8 U7 y. N1 A% y( a分開左呢兩個組別
8 P: N9 u2 y. I( n7 v0 D. A5 w可以隨意俾網友們報名
& K4 G. D% Y0 l% A  s% _agree

認同x3  我都想參加

我地全力支持

支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心

個陣時考完lu,可以放鬆番

我建議為女子球員開設一組.....

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-3-18 23:25 發表
9 Y8 [, G( s6 I% j1 c! P+ q. C Killer
' D8 f- O0 o( j) v8 P3 h我只是小刺客6 P7 P9 ^: l0 ]& g/ [& a6 s

* [9 v# g3 l$ S$ s+ R9 c! I9 O[ 本帖最後由 凝聚 於 2010-3-20 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-3-20 20:05 發表   o4 B/ g4 E! O' f7 M
我建議為女子球員開設一組.....
6 I  V3 A1 N) f6 \8 S3 _& Ghkttf大把女...我想玩呢類既女子組比賽好耐' b7 k) ?5 ]4 O: ?- a9 h* `
- u% w1 H6 D: b, E3 K# G5 _
agree x 3

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-19 12:10 發表 , l; t( U9 r* T
支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心
2 V/ O" C" L/ @# ?$ J9 }" t2 ]. i( ~7 x+ f1 T  Q# x
叫番我衰貓....貓哥聽唔慣
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題