32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
& }* l3 S. p' N- n& Q1 x有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
3 S: l# L( B* |6 S- L+ {切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 2 ~! {* u# X; T% O
" D7 T6 e' b6 Z7 }+ r: k
* T) r/ P! a( W1 V8 m+ M
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
* ~  T0 U7 H. b% K

. b; ]; p$ ?1 B% u5 `* T四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 , [! u* b3 C! j0 x. z8 ]* t
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
1 g3 d: m3 z; z8 z  g9 I
+ u8 p6 s! s, ]) q& ^8 w9 \四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 . {% W' }6 E5 g9 Z) ~

) D2 {- [, @% w8 j0 i
( u- G) F$ J4 d: |5 E( P$ L! x四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
( q6 Z! o4 E/ B# q8 K7 P( R1 S; Z! r/ z+ |4 L4 ~
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 " o  z* s* O% e4 L& @. P3 _. D# M) i
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
8 V, d( S- e& I, n; \5 }( 成機厄波打   )
( M: `, J% J, Q
- |* A5 s6 t, p. N! v) G7 A
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子 ) i# F+ @9 d+ F- [6 n
唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表
5 d! j5 A8 m# ]2 J: T; _44_66 下次記得邊個是長膠王子
2 I/ Y5 S; e/ p唔好再問我
  D. P+ `) d  |  l/ a1 M+ @( N. l8 {5 p6 g. W9 G
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
7 I4 {0 r/ t3 Q0 D; |+ \7 W係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 . A3 }# z# o0 u9 a
3 Y  ?, n/ U0 f4 S' m, V; W& E

( _. w) a  j5 V& v. J3 o最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!0 T5 m) J. X) o! F6 [
係wor! 長膠王子有報名咩??
0 b1 v: K7 Z# Y  i* C1 x, D
" L2 v% ^8 Z1 i$ Q. M0 b, e, l$ m: T8 J
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題