40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 / }5 H( h; x) X8 s3 r9 O
多謝兩位比機會我盡一點綿力
" s' ?. t5 y5 Z& @% T有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
$ t5 I4 T4 f2 w0 g% w. d/ s9 P7 t+ p9 k# H5 p
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
+ y% f  ~/ P8 W7 V& m& ~- P
5 E" j/ @5 r2 |8 K+ l) I. j& Q- ~' s0 r7 }6 X8 q. e3 r. G7 L" `

# Q- m2 m: @1 c5 V4 h我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
2 [+ q; |  t; T7 J  a
  }+ f/ b  e$ W9 }
, ^9 |4 P& ?' i7 g- r& ~
$ k; Y: {0 g/ o- D
! _/ M( q' k. J+ N! R1 m8 u  Y7 g我做人有底線的
5 |; D1 x! _6 ]# K2 P0 ]條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表
( E3 J9 T1 S6 Y' o, x我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
2 d) _. d3 B" r; X* ^6 j咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表 ( t8 A% [$ M0 \# a+ H" K
1 A2 D6 o) {: B0 B. N8 B
咁我一向都無歧視佢喎
* [8 A! n6 V1 H5 U
& ^5 f+ y) q* z

6 |1 J( k( l% j我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
$ Y8 q7 p- b) d. u5 k/ ~& D* C+ q: O3 E# z! x8 ^
- T9 y* \0 M3 D: {7 J5 ?5 B5 |
( H: c' ], a4 P" W+ F* |) @0 z0 t
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
5 d& ~. x3 Q5 V, Y4 B咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
% V1 J2 {( A# y3 H1 x9 c9 U你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
* L9 \8 v0 j4 O7 i9 q
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 2 Q7 n9 {) y1 P8 S' s0 V1 @

$ _, h$ [  s" `8 r. f/ q你上次我都無話你騷擾喇
+ I3 Q5 _) N3 d/ p8 k1 l
/ o7 ^6 [1 G# E4 H0 H衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表 2 @' E$ m2 |2 O0 K, h# G4 G

' }" Z/ c8 M9 u- c% N
$ K6 b+ r& m2 ^$ _6 Z! J- E衰貓外表的確斯文,奈何................................
( S0 a5 k5 v2 n  G9 @  i
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
9 r9 t) Z: }* y1 B! u! L$ F( p3 r我覺得好多 la...多謝 神秘人
4 z) e! T" `2 n, u' ?! N. d
% Z; S! x/ b# ?) M9 n! S/ h) W我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 " a, K4 o4 y: _3 p" T& h, n% v
你可以送個香吻比 佢.....
* P5 o% b# @, G& k7 z  b
+ G9 l6 D6 i/ }  _/ }; e1 K4 p0 ]# Y- Y- k' ^5 [* i1 n+ v' @* ]
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題