105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
% P  ~! x( a; }/ ?3 g1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~( ]+ v4 L' N- S4 i7 Y) X& d/ C

7 E$ s& m7 z2 T8 S& q+ f唯一係no.23 瑋仔o個組囉; A  R8 p! Q1 Z. U# d
! ~* g/ X1 [; U3 D$ C5 j, M+ l+ @
瑋仔屎緊.......咁多女8 Q1 r& |! f" v8 ^# N
! Q$ P0 N$ q! D' I( t4 t( |$ G
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
2 m% q. ~* Z* U  t5 }唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
/ {0 m0 S9 m( J- l( k8 S4 u& `$ k) c' }6 j
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 , K, u- V0 C9 A
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
8 g5 ?4 L: n; H: S- ~7 d* G: R  p
. I$ \% s& z) V$ H3 Q! v我估瑋仔出唔到線~~~
3 g7 a4 e! ]! F- T. l2 E* x" ]$ |" ~) \3 ^8 M2 m1 h; j9 L' ?
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
1 x4 |$ S5 p5 j
4 h& K+ q+ c! e. a4 `# v; C8 C7 X  V$ P
唔係索女唔可以做架喎
4 H: Y6 n0 j( t; y6 y5 S1 T) S5 M+ j5 Z
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表
. {* k. o# R3 w. N* S& S+ u1 n) J  N

+ g) a- G) [& h% c% B, J我都豬.....唔做咪唔做囉   
* `& c& @* Z. I' l3 B咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 3 _7 H; _7 C+ d
表面睇無屎亡之組喎~~
, _. G2 j$ |9 Y+ i; Z( [; u- g7 `$ ?4 W
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
& F  L; o3 M( j: g2 }4 R. V7 o2 R
瑋仔屎緊.......咁多女0 a! ^% I( Y5 F% a

$ D6 S. p6 _, _0 \* C瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
% f: d) b  E; C
( @' O* i" P* \. B7 Z
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ' |. L0 m5 d0 J1 C0 v! l; V

; n% l+ _- Q# a: Y# |6 g! x1 A. K( D, f% d3 M
唔係索女唔可以做架喎
0 v- i& K% {/ \! W1 F3 x+ g3 E8 s! B9 O, d' V
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 . I0 n1 k9 V! `1 O. C  T
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
. A; }, a8 p3 u$ ?3 z7 m% h: U
* N/ D5 f# I+ O! ~6 H+ n* d. b# @佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
6 c; e7 R5 [! b; q. H- @話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
7 X# i" F/ f$ G; v: R% v
: N/ E: _7 ?; q4 W4 X2 L
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
( {2 E5 X8 F9 i話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
8 X+ c5 U6 N6 j; r, n- I$ t5 Q& P/ O6 |2 e. j: a
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
, m' B( ^' Z. a表面睇無屎亡之組喎~~1 [( G2 x7 J7 S9 b# l1 j2 O9 e7 [

5 c4 C5 g4 y  D% r4 a唯一係no.23 瑋仔o個組囉1 i& k5 W9 r3 _4 M! K
4 ]  l2 ^3 d: ?- j* r1 @( ~" f
瑋仔屎緊.......咁多女, z( L" k3 c- V8 X! ^

% j$ C  W8 [, Y, R瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
) d+ \+ h# c, I  v$ k8 l7 y
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題