發新話題

徵白金章筆試題目

徵白金章筆試題目

如題,謝謝!

<-->
.

乒總網有白金章筆試題目?
在哪?

引用:
原帖由 Charles_Au 於 2011-3-9 13:28 發表
乒總網有白金章筆試題目?
在哪?
試題那會有通街派呢.....!
你幾時見過會考試題可以上網拿到!
考題範圍就可以在乒總網頁找到...咪下書喇..呵呵
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2011-3-9 13:34 發表

試題那會有通街派呢.....!
你幾時見過會考試題可以上網拿到!
考題範圍就可以在乒總網頁找到...咪下書喇..呵呵
GOOD TEACHER
<-->
.

我知道每次章別考試既題目係唔會改
我只希望考過而又記得題目既波友能夠分享題目俾將會考白金章既波友
方便溫書
互助互利

[quote]原帖由 Charles_Au 於 2011-3-9 14:35 發表
..............

你咁樣寫晒出來問,連唔應該講果句都講埋....咁.乒總睇到就會改架喇...快D delete你個post喇...!!!哈哈哈!

討厭輸波,但無奈已成習慣!

根本無書讀, 考比賽戰術, 齋噏, 合唔合格, 看改卷員喜好.
唔洗準備, 去打波啦.

引用:
原帖由 Charles_Au 於 2011-3-9 14:35 發表
我知道每次章別考試既題目係唔會改
我只希望考過而又記得題目既波友能夠分享題目俾將會考白金章既波友
方便溫書
互助互利
THE HANDBOOK WL HV NEW EDITION SOON, SO THE QUESTIONS................
<-->
.

回復 7# 的帖子

我相信我冇咁大影響力吧!
講真...如果乒總有心改題目,佢就一早改左啦...
乒總一向都係資源少,少人做野,少變通既總會...

引用:
原帖由 Charles_Au 於 2011-3-9 15:31 發表
我相信我咁大影響力吧!
講真...如果乒總有心改題目,佢就一早改左啦...
乒總一向都係資源少,少人做野,少變通既總會...
少人做野

TOO MANY PART TIME WO
<-->
.

回復 8# 的帖子

我見好多白金章考生PASS技術試,FAIL筆試...

回復 9# 的帖子

我只需要黎緊呢次題目(3月報名)

回復 11# 的帖子

PART TIME 唔計啦
我相信乒總唔會另外搵PART TIME出題目呢

引用:
原帖由 Charles_Au 於 2011-3-9 15:39 發表
PART TIME 唔計啦
我相信乒總唔會另外搵PART TIME出題目呢
PART TIME評LONG QUESTION分
<-->
.

乒總真係離晒譜, 佢即係引誘人出貓買題目?

回復 16# 的帖子

PLEASE DIAL 2575-5330 TO ASK
<-->
.

我念乒總 想 考章的同學們.
在不同的級別 裹 應有 銅,銀,金,白金,鑽章 的 技術.
始終 要 明白 乒總 不變的心意.
但你 銅,銀,金,白金,鑽章 的 技術都很好的話.
你已經有一定基礎.
乒總目的達成

我是教練, 幫學生問試題
但在這裡無人回答我

發新話題