發新話題

當有人對你說以下說話,你有何感想?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

更加努力打比赛,不要让人看扁。
洪华山

咁點解你吾做一次比佢睇 拎番牌番黎
之後吾同佢講等佢自己發現 佢就會有一種感覺了~

引用:
原帖由 絕對 於 2011-1-14 22:00 發表
話咁易咩?又要體力、又要實力!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 絕對 於 2011-1-14 22:00 發表
聽聞今年比賽有好多高手(甲乙組實力),所以我既目標唔係拎牌,只係想贏得一個得一個.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 09:01 發表

自己: 我今個星期日要去比賽.
某人: 你比咩賽ah,你成日輸架啦,去黎做乜,平時打下波,運動下咪算囉.
我會答佢:我只係想幫個對手熱身,等佢下場打好d

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-14 09:19 發表

你同你朋友講,你去比賽只係為咗吹水咪得囉!(因會見到好多波友吖嗎?)
好句

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-14 09:31 發表
咁要睇睇係邊位同我講.....
如果係野田講.......就
但如果係波記講的話.....就
唔好拖埋我落水喎!
我只係會講,
"你咁屎波, 好心你練多d波啦!"
本帖最近評分記錄
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 16:59 發表

好!我要打好呢場波!
但係好似好大壓力,如果第一場就輸,某人會話:
某人:都叫左你唔好去架啦,浪費車錢同時間,得閒湊下個仔啦!
你同佢講"我輸得起呀,你又一定次次贏啦?"
o( ^ (00) ^ )o

平時打波可以練習技術及體能,參加比賽則可以鍛練心志。心理質素若不經過訓練,技術怎會進步?
引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 09:01 發表

自己: 我今個星期日要去比賽.
某人: 你比咩賽ah,你成日輸架啦,去黎做乜,平時打下波,運動下咪算囉.

好病唔病,今日先黎病,明天比賽一定受影響,我諗得番五成功力.
溫馨提示:各位波友,天氣轉涼,小心身體!

引用:
原帖由 tonycheung 於 2011-1-15 22:47 發表
if i were you, i would tell her" so you would like a man who would easily give up or a man who would fight and practise for his goal? "

Happy Jai, good luck tommorrow, do your best and enjoy the ga ...
Thank you! I will do my best.
If I tell her,she will tell me that she just want a good family man.

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-15 23:17 發表

努力啦
ok! Thank you! 要訓啦,明天你都要努力!

&ptid
引用:
原帖由 家姐 於 2011-1-14 09:16 發表
我爸爸媽媽成日都同我講, 唔理佢, 打好d, 加油
SisterBaby, you don't need your parents to support you la..as long as Gary supports you is enough ga la....

第一場就瓜
好彩老婆同亞仔有野”惡橋排”,免於一潤
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

今日算有交代,無第一場就俾人KO(其實對手無黎),
但係打到最後一場,始終未能出線...

你今天好犀利丫...超水準...

LOST 左 LO~~

引用:
原帖由 marmen 於 2011-1-16 21:49 發表
你今天好犀利丫...超水準...
多謝!你都打得好好,最後你可以出線嗎?

發新話題