發新話題

有無球會有得免費打波

有無球會有得免費打波

想打多D波提升球技  有無球會介紹 點入球會

應該無咩球會可以免費打波喎
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

世上無 free lunch
想學波, 我可以介紹全港最靚仔的"曾教練"比你
價錢合理, 由淺入深

你好品d先講
同我講粗口果件事你重想點..

收錢有無介紹 最好D人友善 又會教下我 

sorry sorry

好la, 講左 sorry 便算吧.
知錯能改 .................
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

有無球會介紹

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-12-30 02:00 AM 發表
好la, 講左 sorry 便算吧.
知錯能改 .................
55..希望下次佢唔會啦

http://hkttf.com/forumdisplay.php?fid=677

論壇有四大教練, 論靚仔首推太陽,
論多女仔 fans, 要推石大師
rainbow 便多女徒弟
超超便多細佬仔....

你自己擇下la
BTW, 你多少碎, 球技如何 ?
香港乒乓網

多謝貓大人 有無球會介紹

如果他不道歉......我便會 BAN IP.......好彩他道得快
香港乒乓網

我地論壇有 10多20個球會, 你自己試下.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-12-30 02:03 AM 發表
如果他不道歉......我便會 BAN IP.......好彩他道得快
好彩我上面講番
唔係都唔知幾時道歉

引用:
原帖由 mao 於 2010-12-30 00:56 發表 世上無 free lunch想學波, 我可以介紹全港最靚仔的"曾教練"比你價錢合理, 由淺入深
呢個強烈認同,仲好有心機教波添呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 dannydicky 於 2010-12-30 00:45 發表
論壇有好多個REGULAR既球局
如果你願意承包BOOK場, 令一眾BROTHERS不愁場地有波打
我估好多人願意招攬你, 唔使錢比你打波
如果真係, 我會係第一個.HAHA

引用:
原帖由 dannydicky 於 2010-12-30 00:45 發表
一毫不能少

如果係有領綜援的學生,可以免費參加雅各乒乓球小組的雅搏球局。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 borkee 於 2010-12-30 07:20 發表

呢個強烈認同,仲好有心機教波添呀!
係呀,我都認同,雖然只跟過佢一次球局,但都覺得佢係一位有心的教練.
手上已有的日直
Butterfly Cypress S (鋁牌)  Butterfly Cypress S (鐵牌)
Butterfly Cypress Max        Butterfly G-Max
Butterfly 蔣澎龍                  Butterfly Haruvatart
Darker Speed 90 10.0mm  Darker Speed 90 10.5mm
Kokutaku 特注                    Nittaku 呂林

TSANG CHUN WAH?
<-->
.

發新話題