發新話題

尋人 : 乒乓人

尋人 : 乒乓人

究竟乒乓人近年身在何方....是否努力做人中
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

找我嗎?
我星期三晚出現咗啦!哈哈!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

乒乓人做人

引用:
原帖由 乒乓人 於 2011-1-21 02:53 發表
找我嗎?
我星期三晚出現咗啦!哈哈!
佢偉裕球會個人盃賽2011 round#1稱王

引用:
原帖由 biside 於 2011-1-21 10:43 發表
乒乓人做人
係呀, 要好好做人...唔係就改名叫 乒乓波 啦....哈哈
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 sammon 於 2011-1-21 10:45 發表

佢偉裕球會個人盃賽2011 round#1稱王
邊個講呀?? 嘻嘻.

恭喜乒乓人大哥!

大家都叫GARY, 大家都打日直,點解佢咁勁GA

引用:
原帖由 廠長 於 2011-1-21 11:15 發表
邊個話你唔勁呀!我幫您打爆佢.....

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-21 11:20 發表

邊個話你唔勁呀!我幫您打爆佢.....
我同乒乓人差幾班呀

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-21 11:12 發表
恭喜乒乓人大哥!
有大家承讓就真...好彩小閒哥變左 "唔得閒"咋.

引用:
原帖由 廠長 於 2011-1-21 11:15 發表
我一D都唔勁..只係好彩. 一場有3-4球瀨網, 擦邊呀.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2011-1-21 11:27 發表

我一D都唔勁..只係好彩. 一場有3-4球瀨網, 擦邊呀.
你打法十分穩健,咪咁謙

引用:
原帖由 乒乓人 於 2011-1-21 11:25 發表

有大家承讓就真...好彩小閒哥變左 "唔得閒"咋.
你估我好想唔得閒咩! 當日因為有私人事要做....所以我錯過果次比賽....不過我就算當日在場我都未必囉到獎啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-21 11:35 發表

你估我好想唔得閒咩! 當日因為有私人事要做....所以我錯過果次比賽....不過我就算當日在場我都未必囉到獎啦!
如你在場, 我要對你的話, 即死.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2011-1-21 11:55 發表

如你在場, 我要對你的話, 即死.
無D甘嘅事...小弟已巫服當年勇 ....大哥囉獎實至名歸的!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-21 12:09 發表

無D甘嘅事...小弟已巫服當年勇 ....大哥囉獎實至名歸的!
我更加今時不及以前啦...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2011-1-21 11:07 發表

邊個講呀?? 嘻嘻.
I said....

發新話題