發新話題

乒總杯 ~ 菜后吹水區

回復 21# 的帖子

打尾門,我諗謝同江天一冇得打,點知佢Win

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-9-12 22:01 發表

ic
星期6佢有打

回復 21# 的帖子

last
3:0win 超勁

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-9-12 22:14 發表
last
3:0win 超勁
thanks a lot....
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

四強麥景浩頭場對吉田海偉打到第五局輸刁時。勝左佳鋒就冇冠軍

引用:
原帖由 happypp123 於 2010-9-12 22:19 發表
麥X浩今日真係照fit, 佢係季軍戰重嬴埋馮X教練

麥景浩咁勁 !!!!!!!!!!!!!

林志恒 昨天夾 潘漢明雙打都好利害
只輸吉田 + 家俊 2:3
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

今日麥勁好真係超勁呀

引用:
原帖由 happypp123 於 2010-9-12 22:19 發表
其實戰術上,
江千一打尾場對謝+進 係比 髙泥什打頭場硬搏吉田食腦
但無人可以計到謝+進會WIN江千一
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

thx so much

咁林挺和容度朗又去咗邊?

引用:
原帖由 happypp123 於 2010-9-12 21:59 發表
好似傷左唔出得。佢出冇得打前國家隊員同李佳微同期,好似佢搾澳門身分証,又有香港身份証?
唔係啵, 我聽番黎就係佢好似返左大陸代表澳門打華商杯..

回復 34# 的帖子

當日好似見到佢,多重身份?

引用:
原帖由 hosiuhin2001 於 2010-9-12 22:48 發表
吉田海偉
http://www.fotop.net/Rickyleung8740/sport81/DU2G9383
D相好靚,專業,THX

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-12 22:25 發表
麥景浩咁勁 !!!!!!!!!!!!!

林志恒 昨天夾 潘漢明雙打都好利害
只輸吉田 + 家俊 2:3
呀林夾雙打好鬼勁嫁!!

我事后都弓起林志恒叔叔....雖然輸了, 但打得好好. 便是防守王兄弟落場都未必夠林志恒他們打

引用:
原帖由 Ray 於 2010-9-14 09:48 發表
我事后都弓起林志恒叔叔....雖然輸了, 但打得好好. 便是防守王兄弟落場都未必夠林志恒他們打
呀Ray,先多謝你將我同呀林比較, 哈哈.

我唯一有得同佢鬥既係....啤啤. 我地未曾分出過勝負.

打波, 佢讓我六分都得.

d相影得好鬼正呀!!!掂!

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2010-9-12 22:32 發表

其實戰術上,
江千一打尾場對謝+進 係比 髙泥什打頭場硬搏吉田食腦
但無人可以計到謝+進會WIN江千一
波係圓既,羅x佳都輸過比劉x偉,謝贏江都唔係無可能。麥x浩差點贏吉田啦。

發新話題