發新話題

你相信此颱風時間表嗎:-$

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

你相信此颱風時間表嗎:-$

唔信-.-
因為掛3號係下午4點20分-.-

ok,think you

禁有趣既xdd 我就唔信

真的嗎

引用:
原帖由 小以信 於 2012-6-29 20:27 發表
ok,think you
都叫你平時俾心機溫書同補習架啦
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

天有不測之風雲

應該堅,天文台係會比指引用於一些特別的機構,
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

天文台可能唔準

我諗係大約時間

So sad, still need to work tmr
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

唔信佢咁快取消風球-_-"
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

OH THINK YOU
主板:流星直拍  流星套膠(隨木附送)
副板:盾牌直拍  盾牌套膠(隨木附送)
練習板:雙魚直拍  雙魚套膠(隨木附送)

不信八號風球:-)一掛就掛九號
<-->
.

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-6-29 20:30 發表
應該堅,天文台係會比指引用於一些特別的機構,
冇錯!才剛聽了天氣報報告,指大约約11時左右或改掛8號風!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

發新話題