發新話題

DEL

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

DEL

DELLLLLLLL

交易講求互信,加上對方有鋪頭,但看來對方的個人素質高低才係重要!

unlucky
本帖最近評分記錄
  • 飛鷹 +2 非常贊同 2012-7-16 15:46
Donic~Butterfly,DHS,Double fish,Xiom

自問在SSP買電子產品的購物運低, 心目中購物上限約定在百元內<電腦節及連鎖大店除外>........ 好多時黑狗偷食, 白狗當災, 既然黑狗不當災就是提早有報應<如: 生頑固痔瘡>.

本帖最近評分記錄
<-->
.

引用:
原帖由 Arnold 於 2012-7-16 15:38 發表
unlucky
Yes
騎牛遠遠過前村,吹笛風斜隔壟聞。
多少長安名利客,機關用盡不如君。

開佢名~!!

disclose its name!!!! dun let other brother suffer again!

發生騙案,一定要請到警察來   ,黑店不見官唔知驚
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

自己汁件裝吧,
多一份溝通
多一份關心
多一份尊重

賣家態度十分惡劣,交涉時只向度爆粗
仲話我要求賠償就係攞著數,搞到好似我乞求佢咁
簡直視消費者為狗

喜愛玩砌機都唔會去"新高登", 水貨/假貨天堂..
要砌機, 真係要自己做足功課, 去d 討論區拎d 砌機list 先好去SSP
而且最好去大鋪(如"中田" ,comdex, 正都等), 一黎明碼實價, 二來唔會有鬼鼠野

引用:
原帖由 hkpeterman 於 2012-7-16 15:58 發表
自己汁件裝吧,
贊   

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-7-16 15:55 發表
發生騙案,一定要請到警察來   ,黑店不見官唔知驚
D警察邊得閒理你?

發新話題