發新話題

大家知唔知哥街琴日死左人...?

RIP!~!!!

再見~~~

Rest in peace......but ball game must continue....

rest in peace
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

I also heard someone had a car accident and lost his memory so he forgot he owes Ka Ching 45 soft drinks...

我都聽到 wor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

ccccccccccc

好彩平時都係去一樓打又唔會打8點果D時間...
安息吧,我們的「波友」

RIP...........
只要有決心,夢想可成真

引用:
原帖由 james007 於 2010-5-22 18:50 發表
I also heard someone had a car accident and lost his memory so he forgot he owes Ka Ching 45 soft drinks...
45 soft drinks??我諗你d記憶力都有多小問題
係咪老人痴呆?

terrible...

引用:
原帖由 喪貓 於 2010-5-22 23:33 發表

45 soft drinks??我諗你d記憶力都有多小問題
係咪老人痴呆?
You should thank God for letting you survive your last car accident...'cause you may not be so lucky next time...

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-5-23 20:29 發表
係24罐,其實佢唔係撞車失億,不過佢係一個無賴,輸打嬴要
Of course he didn't 撞車失億 la....撞車失億 was only his excuse not to pay you...

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-5-23 23:36 發表

那麼言重嗎
佢係咁架啦,,輸波就發皮氣問人追^^
果陣羸又比我慢慢打黎還,,唔知邊個人格問題..sosad

引用:
原帖由 james007 於 2010-5-23 21:14 發表

Of course he didn't 撞車失億 la....撞車失億 was only his excuse not to pay you...
唔該唔清楚件事就唔好插咀,我唔想嘈埋你一份^^

RIP
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

引用:
原帖由 喪貓 於 2010-5-24 03:54 發表

佢係咁架啦,,輸波就發皮氣問人追^^
果陣羸又比我慢慢打黎還,,唔知邊個人格問題..sosad
咁即係你真係有欠佢汽水, 其實冇失憶?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-5-24 12:19 發表

咁即係你真係有欠佢汽水, 其實冇失憶?
我果日好明顯係講笑...係佢輸左比賽發皮氣咋

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-24 12:24 發表

有強姦 冇焗賭 , 冇人搵 支槍指住你 迫你打的 , 嘉靜已經向我投訴你 " 輸打贏要 " , 為左保持中立 , 而家我嚴重要求你向事主 3 口6面 搞清楚件事 許 , 如有需要 , 可以於 星期 5 上博一 我幫你地協調 , 但係 請你 ...
歪曲事件?邊個歪曲事件都未知=[
冇計,,你同佢地熟d下話
我冇所謂的,最多我唔再上e個網咁解,你要逼走我我唔mind
錢我大把,不過唔會比d唔老實既人^^

發新話題