76 1234
發新話題

【分享】有波有品的"乒工廠"球會 及 廠長

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-4-6 01:55 發表

好 hurt 人的說話.....廠長...唔好cry...我叫貓仔鍚番你
甘我要同廠長爭喇, 我要排頭位呀

引用:
原帖由 廠長 於 2010-4-6 01:54 發表

咁你又幾時返黎羅個波錫我呀???
要等到我倆有機會"隨緣"先

引用:
原帖由 家姐 於 6-4-2010 01:52 AM 發表

嗯, 罰你比廠長排頭位
哈哈...呢個位....要預約架,慢慢等下啦

我點會為了收視. 我又唔係無線......
只是廠長 受歡迎.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 melody 於 2010-4-6 02:00 發表

哈哈...呢個位....要預約架,慢慢等下啦
梗係留比melody夢中情人la...

引用:
原帖由 melody 於 2010-4-6 01:53 發表

5會,我地太fd 啦,似兄妹多d
不是姊弟嗎?

引用:
原帖由 廠長 於 2010-4-6 02:04 發表

梗係留比melody夢中情人la...
邊位更不幸呀!

個人感覺,不只廠長好品,D廠友都好nice
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

說一次真心話 我本人覺得廠長這名字和家姐這名字好相親,好對聯feel,
呵呵
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +10 論壇歡迎真心話^^ 2010-4-6 13:46

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-4-6 01:19 發表

sorry! 哥哥你的傷好嗎?我一定會搵機會同哥哥打番一埸好嗎?
發球唔轉, 比人襟住打, 反手拉唔起波, 短枱又無力 ~ 聰聰仲可以讓我六分
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我都一額汗呀...大佬...
ps.可能我太信得過呀飛~

木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 邱仔 於 2010-4-6 13:38 發表
說一次真心話 我本人覺得廠長這名字和家姐這名字好相親,好對聯feel,
呵呵
夾埋一齊咪即係 "家姐廠長", 完全溶入晒, 無分彼此
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

廠長好好品ar  

引用:
原帖由 jack 於 2010-4-6 16:36 發表

夾埋一齊咪即係 "家姐廠長", 完全溶入晒, 無分彼此
同意.
香港乒乓網

76 1234
發新話題