28 12
發新話題

南區分齡乒乓球賽抽籤結果

南區分齡乒乓球賽抽籤結果

唔中呀............

中了
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

今年咁少以本區參加既我個組

侯補都無

抽唔中

yeah, 中曬

單打後備,
雙打中左!
o( ^ (00) ^ )o

再中xddddd......第4區啦
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 44_66 於 2009-8-28 10:36 發表

答咩車去
系南田港鐵巴士總站搭 671 ( 過左香港仔隧道第二個站落車,就系黃竹坑運動場 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 44_66 於 2009-8-28 10:36 發表

答咩車去
銅纙灣地鐵站京華中心/ 渣甸坊出口,步行到舊三越百貨門口有巴士站,你可搭72,72a,38,96出香港仔隊道第二個站落車,你己經見到黃竹坑體育館

南區X波王 主場出擊MC 組,
其他參加者要小心喇~!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 brian1115 於 28-8-2009 11:10 AM 發表
再中xddddd......第4區啦
你就好啦又中....
我又抽5中

抽吾中...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-28 11:29 發表
南區X波王 主場出擊MC 組,
其他參加者要小心喇~!!
X=????