21 12
發新話題

油尖旺今日才收到對賽通知書

油尖旺今日才收到對賽通知書

有無慢 d....今日先知星期日要打.
不過唔關我事 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我試過類似情況

che...............

吓! 我仲未收到呀, 相信都係呢個星期日打, 但係就唔知幾點, 想 book 定場熱身都唔得.

查康文署網頁,仲未有賽程表出
今日都唔知有冇信o咼?
你話今日有通知,未免太樂觀

重未收到 聽日收唔到一定complain

我今日是收 Fax 的. 我已將 fax 傳給朋友, 我沒有 抽中, 但朋友抽中 .
香港乒乓網

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-7-8 01:07 發表
查康文署網頁,仲未有賽程表出
今日都唔知有冇信o咼?
你話今日有通知,未免太樂觀
我已收 Fax la , 要唔要 fax 比你. 不過組別可能唔同. 我同我朋友都是 MJ 組
Michael Jackson
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 01:13 發表
我今日是收 Fax 的. 我已將 fax 傳給朋友, 我沒有 抽中, 但朋友抽中 .
貓兄, 你收到的是邊組的, 如果有 mc 組請 pm 我的比賽時間給我, 謝謝!

我在公司, 明天 PM u
應該是週日 2:15PM , 大角咀福全街
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 01:18 發表
我在公司, 明天 PM u
應該是週日 2:15PM , 大角咀福全街
many thanks!

油尖真係好,,,,最衰抽唔到啦...好多年冇打過

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 01:14 發表

我已收 Fax la , 要唔要 fax 比你. 不過組別可能唔同. 我同我朋友都是 MJ 組
Michael Jackson
o華,唔好玩啦, MJ組要8月23,30日打, 過多個月收信都冇問題啦
痳煩我想知MC組今個禮拜定下個呀,唔該單聲?

我將軍澳主區三年都抽唔到....連中大元 (單打)
香港乒乓網

星期一果陣打去問 就話出左
星期三就會收到 !!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 01:22 發表
我將軍澳主區三年都抽唔到....連中大元 (單打)
,,,冇咁黑呀.....咁難抽咩..= =

油尖旺區我都仲未收到喎...

唔好撞星期日排名呀拜托

我荃灣收齡收左好耐下

我仲未收到!!!!

應該唔會全部係哂今個星期日瓜.....
o( ^ (00) ^ )o

21 12
發新話題