發新話題

追油尖旺賽程表

追油尖旺賽程表

頭先我打電話去油尖旺追賽程表, 我話個比賽 12號打, 到今天我們有很多網友都未數到賽程表, 要求他 fax 比我....
然后他講了一大堆, 又解釋, .........................
后來我說. 其實你唔洗同我解釋, 我只想要賽程表, 你 fax 比我便可以
比賽 12 號打, 今天 8 號, 你們唔會等到 11 號在公佈吧.  
因為近來比賽好多, 球員都要預留時間, 你都想比賽順利進行, 而唔會很多人不來吧.
同樣中西區比賽, 兩週前我已收到賽程表..........
唔好講咁多 fax 比我便是,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

me果組有呀...9:25開始

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 16:00 發表
頭先我打電話去油尖旺追賽程表, 我話個比賽 12號打, 到今天我們有很多網友都未數到賽程表, 要求他 fax 比我....
然后他講了一大堆, 又解釋, .........................
后來我說. 其實你唔洗同我解釋, 我只想要賽程 ...
衰貓 發火非同小可.....

咁又真係好誇張.....
我到而家都未收到賽程

衰貓講野不嬲都好直接,
我鍾意!
o( ^ (00) ^ )o

他不停解釋

我一句講, 唔好解釋la. 我打來唔係聽解釋. 我只是想要 fax 姐
已收到...post 上網
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

真係唔該哂, 我今日都未收到

我收到啦今日.. 不過去唔到..
撞中西區+排名賽.. 真係好..

今日已收到, 不過真係好離譜, 12號比賽, 6號先抽籤, 9 號至收到賽程,可唔可以早啲抽籤,咁咪可以乜都早啲啦.

引用:
原帖由 拜仁 於 2009-7-8 23:55 發表

我都係ME喎.....你係上面定下面?邊個?
我打最上邊, 你打上定下

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-7-9 00:08 發表
今日已收到, 不過真係好離譜, 12號比賽, 6號先抽籤, 9 號至收到賽程,可唔可以早啲抽籤,咁咪可以乜都早啲啦.
收到米算好囉 唔寄既都有

我今日係信箱收到了....

引用:
原帖由 拜仁 於 2009-7-11 17:22 發表

我都係打上面

發新話題