42 123
發新話題

抽 籤 結 果 油尖旺

抽 籤 結 果 油尖旺

http://www2.lcsd.gov.hk/cf/searc ... 0&code=40196984

44_66, 阿盤,.....又聾憎苦抖
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

呵呵, 為他人作嫁衣裳......難得!

唔知有無得投訴...............連續五區唔中, 都係連後備都無............!!!

天要降大任於你.......等 7.1 啦!!!

點解冇D組既......

抽中了正選, 第五區才中, 唉!

但原來是會 check 地址的, 假設你住屯門, 而你參加屯門分齡賽, 但報名時選了非本區, 如被抽中了, 有關方面仍當你是本區人士...! 而抽簽前, 大會更會以電話聯絡你及緊急事故聯絡人你是否本區居民, 今年執法實在很嚴!

各位想報名的朋友, 不要指望出旁門左道了!

我都抽中ar
報左4區得1區抽中

五連貫...無區中
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

點解搵唔到男子D組既?

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-9 10:47 AM 發表

咩勞 dee , 我地真係橋喇
係ar~4哥
卒知有得打分齡賽la

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-9 10:56 AM 發表

比心機呀
盡力la

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-9 10:02 發表
唔知有無得投訴...............連續五區唔中, 都係連後備都無............!!!
屯門一定有份既你, 放心啦
我唔駛抽都中, 本區往o米自動有名o羅
維護本區居住人仕的政策ok呀
好似d外勞搶o西本地工作,香港人都唔開心啦
睇開d啦香港人

好野...我同Jack 哥中左雙打呀 ~~~

其實有d人名單係英文名..
係咪報個陣可以唔打中文名?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-9 10:51 發表
點解搵唔到男子D組既?
係囉,搵來搵去都冇D組?有冇有識之仕可解答下呢??
wai

五連環無區中簽....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-6-9 13:18 發表
五連環無區中簽....
小聞你"""A""""組都唔中???WAKAKAKA

42 123
發新話題