29 12
發新話題

【北區】邊個有份打 "北區" 乒乓球比賽

【北區】邊個有份打 "北區" 乒乓球比賽

我報左名 la. 你報左未.
今年不能用本區人仕, 我覺得公平好多.

因為有些人區區都有正選. 而家公平一點.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報左名 la.................

我就算唔駛本區都可以做正選...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-3 22:48 發表
我就算唔駛本區都可以做正選...
因為女仔少人打?

點解我吾系女仔-0-

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-5-4 00:38 發表

因為女仔少人打?
真係令人羡慕...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-4 00:48 發表

真係令人羡慕...
咪系囉..我打埋呢個比賽之後變性做女仔

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-4 00:49 發表

咪系囉..我打埋呢個比賽之後變性做女仔
咁唔好俾我見到你

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-5-4 00:38 發表

因為女仔少人打?
比較上少人d啦!
o( ^ (00) ^ )o

抽中咗......................後備
ps: 隻貓都係

真係易中佐

抽唔中...唉

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-5-10 14:44 發表
抽中咗......................後備
ps: 隻貓都係
多謝通知, 有無 Link ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-10 16:57 發表

多謝通知, 有無 Link ??
yes

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=13752

抽中左..非本區

乒匯乒乓球會

抽中左..非本區(double)
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

29 12
發新話題