發新話題

【網友分享】: 外行人眼中的論壇月賽:-0

佢有份參賽定觀戰?

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-3 18:07 發表

女仔黎喎
大佬,我唔係女仔,我係一個四十幾歲嘅麻甩佬呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-3 18:40 發表

大佬,我唔係女仔,我係一個四十幾歲嘅麻甩佬呀。
郭大俠, 唔通編blog係你手筆

引用:
原帖由 Myron 於 2009-2-3 21:34 發表

郭大俠, 唔通編blog係你手筆
唔係我寫呀,我就算係寫都寫「內行人眼中的論壇月賽」啦。

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-3 22:21 發表

哈哈哈哈哈 .... 內行人 .... 咁吾一定叫 過路人 喇 ...
咁46不如我哋各自寫一篇啦。不過你好似唔可以叫過路人喎。

如果我老婆好似搏客主人一样,明白打球的意义,我的球便打得爽了,不用再为了打球,背负著"成日挂着打球不理她"的罪名了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

算啦小風,你老婆同你生個咁可愛嘅女,仲想點呀!
世事豈能盡如人意呀。

寫 blog 個人文化水平應該唔差喎

阿郭兄說話真的很風趣, 很識搞氣氛....球技仲好好添!

乜說話,正所謂……得閒吹下水,記得要抹咀。吹水嘅嘢,只要適可而止,就樂在其中。我哋球技一般,唯有吹水搭夠。
(=^x^=) 話 More Ball Games, More Friends,加多句 More Water, More Fun.

不過打波個時太多水就唔係幾好啦!!
hehe~~
o( ^ (00) ^ )o

十分得意

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-3 23:16 發表
如果我老婆好似搏客主人一样,明白打球的意义,我的球便打得爽了,不用再为了打球,背负著"成日挂着打球不理她"的罪名了
HAHA.....good....

print the blog for your wife la!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-2-7 18:48 發表
HAHA.....good....
print the blog for your wife la!!
小風加油,你老婆終有一日會欣賞你打乒乓方面嘅努力同成果。

再睇番呢篇blog "因為今晚出席了一個乒乓球論壇舉行的地區月賽......"
行外人/不打乒乓球的人怎樣知乒乓論壇? 行外人/路過人只會看作是一team人在打波,  怎會知這是是"地區月賽"帶點深度的名詞?
感覺有點予盾......

引用:
原帖由 bond 於 2009-2-7 23:39 發表
再睇番呢篇blog "因為今晚出席了一個乒乓球論壇舉行的地區月賽......"
行外人/不打乒乓球的人怎樣知乒乓論壇? 行外人/路過人只會看作是一team人在打波,  怎會知這是是"地區月賽"帶點深度的名詞?
感覺有點予盾..... ...
稱為外行人只係因為嗰個人係唔打波,唔係唔睇波。佢個blog啲留言有講。我估係類似老實爺之類只睇不打。

so funny

發新話題