137 1234567
發新話題

【東區月賽】廠長首次取得冠軍

【東區月賽】廠長首次取得冠軍

好想知賽果呀!!

弓起 Gary 廠長取得 月賽 冠軍   

(下線)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:13 發表
弓起 Gary 廠長取得 月賽 冠軍   

(下線)
高手好雲都比廠長勝出(下線),  勁!!

今日 d 人一般姐. 只有七乙一甲
香港乒乓網

盤兄真係勁, 都唔知幾時先學到盤兄一半..........

幾時有排名睇啊?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:19 發表
起碼有一位甲組在我個小組  其他的都勁到無論,全部都曾在論壇的比賽入過前四名的

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:19 發表
woo......七乙一甲 都叫一般呀......!!???

究竟幾時有賽果呀..........??

【東區月賽】: 菜后吹水

今日好多人, 由 2:00 打到 7:00 才打完, 不過仲有一小時供各位波友私友
今日高手如雲, 真是好難打

最大驚喜原來是小閒............................男人來架
十萬轉今日又 PK la 我開始唔理佢LA
另外小 bobo 強了好多. 勁
香港乒乓網

引用:
原帖由 bond 於 2009-5-2 23:26 發表

起碼有一位甲組在我個小組  其他的都勁到無論,全部都曾在論壇的比賽入過前四名的
我果gp有 champion同埋2nd runner up

引用:
原帖由 UC101 於 2009-5-2 23:34 發表

我果gp有 champion同埋2nd runner up
邊個呀??

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-2 23:27 發表

woo......七乙一甲 都叫一般呀......!!???
仲有無數豬頭丙
香港乒乓網

下.........原來小閒............................是男人來架!!!

好彩我無對小 bo bo. 如果唔係都唔知有無 5 分
香港乒乓網

小閒未 x x 光 law
香港乒乓網

廠長好波
香港乒乓網

下線冠軍都唔易. Congratulation of 廠長 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:40 發表
小閒未 x x 光 law
x x 光??

137 1234567
發新話題