發新話題

【戊組】Raymondsir 必勝

【戊組】Raymondsir 必勝

HKTTF 全力支持 Raymondsir
為表示 HKTTF 對 Raymondsir 的支持,
我地會組織少女啦啦隊團. 不過有無人報名不在我控制範圍
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

少女團??? 要age 18以下.................

哩民Sir放心, 會有好多女子支持汝o既, 因女子多話自己行年十八歲o既!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-16 23:14 發表
哩民Sir放心, 會有好多女子支持汝o既, 因女子多話自己行年十八歲o既!
haha.......good point....+100分

我支持~但我唔係少女........

我也支持!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-16 19:46 發表

haha.......good point....+100分
唔使客氣喇!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-5-17 00:04 發表

唔使客氣喇!
haha...........

支持哩民sir Raymondsir 必勝

相信Ray文Sir應該在校教授初中的'晒銀紙'及高中的'勿理'的;另再帶校隊出菜

支持, very support Raymond Sir  

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-5-17 00:12 發表
支持, very support Raymond Sir  
多謝支持.....

add oil, sir

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-16 22:58 發表
少女團??? 要age 18以下.................
本身都想出力支持你.
不過你咁講,
咁我就讓個位俾d後生女啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-17 00:50 發表

本身都想出力支持你.
不過你咁講,
十分認同
亞 e , 你真是唔好同 d 后生女爭 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-17 00:50 發表

本身都想出力支持你.
不過你咁講,
你都係18歲零1個月o者................

發新話題