發新話題

baracude黑色直板

baracude黑色直板

110$
有意pm∼
本帖最近評分記錄

Pushpuahpuah

baracude黑色直板, 圖好蒙, 可否映靚仔小小, 因我有興趣.
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-5-22 10:06 發表
baracude黑色直板, 圖好蒙, 可否映靚仔小小, 因我有興趣.
我見過塊膠, 係ok 架, 樓主打返 T05, 所以...
(如果係橫板形, 我已經要左啦)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

Dr. Lee 錦講, 成交

但塊膠CUT自咩中直, YEO就不成了. 你PM我mobile la  

多謝 Dr. Lee
欲講買
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-5-22 11:41 發表
Dr. Lee 錦講, 成交

但塊膠CUT自咩中直, YEO就不成了. 你PM我mobile la  

多謝 Dr. Lee
馬碳
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

O, 太陽愛徒, 信心十足了. HOHO 交易吧
欲講買

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-5-22 12:02 發表
O, 太陽愛徒, 信心十足了. HOHO 交易吧
樓主係太陽的師傅就差唔多....  (講笑, 太陽唔好嬲)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-22 12:19 發表

太陽教我架:)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-22 12:19 發表

唔會啦
佢讓我十分我都要輸啦

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 BaBy浩 於 2012-5-22 13:33 發表

太陽教我架:)
唔敢唔敢

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-5-22 14:08 發表

唔會啦
佢讓我十分我都要輸啦
青出於藍麻, 你應該開心至真 !
旗下咁多甲組球員 !

WRONG + HO ???
欲講買

tradED. black & RED.  good seller.
欲講買

發新話題