發新話題

NEO省狂(黑色)

NEO省狂(黑色)

出售兩塊NEO省狂黑色~全新
厚2.2mm
記住只有兩塊...
一塊售$180
其實我依兩塊係全新,仲未開包裝

◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

Too expensive
<-->
.

引用:
原帖由 keroro教練 於 2010-4-1 03:33 發表
幾多度?
39度
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2010-4-1 10:28 發表
Too expensive
出面買都吾只依個價錢啦

引用:
原帖由 pk14875 於 2010-4-1 12:04 發表
省狂邊到我地用呀,根本就無呢樣野
你唔一定要CARE佢係咪省,,,
你可以咁諗....用多少少錢,買D岩自己打,啱自己心水既膠番黎打...咁已經值晒了

Hong Kong is a part of Guangdong province, so the abovesaid rubber is called '省狂'??????
<-->
.

引用:
原帖由 pk14875 於 2010-4-1 12:04 發表
其實省狂 咩狂都好啦..都係名..
自己覺得好打咪得囉

引用:
包裝前有寫省套ka

引用:
原帖由 keroro教練 於 2010-4-2 01:38 發表
知唔知係咪輕過普neo狂3?
我覺得應該係同普狂重量差不多~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-4-1 12:48 發表
呢樹係 2手買賣區 , 吾係 2手貨品品質討論區 , 更吾係 2手貨品格價區 , 這論壇很 "河蟹" 的, 威利多先生如對某些 "搞搞震" 帖子感到不安 , 可向管理處 (即係不材) 提出刪帖, 扣分 (每日上限扣5,000 分... 雖然d分冇乜 ...
吾該晒46兄~

發新話題