23 12
發新話題

抗議!點解乒乓球賽頒獎禮冇咁既場面?

抗議!點解乒乓球賽頒獎禮冇咁既場面?

o( ^ (00) ^ )o

睇乒乓球的多數好C文!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-8-4 11:29 發表
睇乒乓球的多數好C文!
通常外表斯文, 內裏open
你睇下d球員打波時draw得幾wild

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 11:34 發表

你係咪成日俾人draw爆,
所以有陰影呀??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-4 11:42 發表

你係咪成日俾人draw爆,
所以有陰影呀??
講draw得勁既有男甲李冠毅
  draw得夠尖聲有女乙冠軍,佢波應該輸比長膠公主,但draw就贏o西
  draw得最密咀肯定係男乙亞軍遊仔
  draw得最wild, in the rest of my life i heard, 一定係你野田mui

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 11:50 發表

講draw得勁既有男甲李冠毅
  draw得夠尖聲有女乙冠軍,佢波應該輸比長膠公主,但draw就贏o西
  draw得最密咀肯定係男乙亞軍遊仔
  draw得最wild, in the rest of my life i heard, 一定係你野田mui
唔係瓜??
我好斯文架...

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 08:04 發表

支持'外表斯文, 內衰open'言論!

搵阿如花頒獎好唔好

有D噁心
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-4 11:56 發表

唔係瓜??
我好斯文架...
外表既野,好難講
但世上除了金庸筆下的金毛獅王謝遜用獅吼勁震死荒鳥幾十門派高手之外,
你在順利乒乓球室所施展既draw 功, 簡直係震古礫今, o係體育館外方圓一公里的順利chuen 都聽到你的draw 聲,佩服!

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 12:05 發表

外表既野,好難講
但世上除了金庸筆下的金毛獅王謝遜用獅吼勁震死荒鳥幾十門派高手之外,
你在順利乒乓球室所施展既draw 功, 簡直係震古礫今, o係體育館外方圓一公里的順利chuen 都聽到你的draw 聲,佩服!
你又知?
你幾時同我打過呀??

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 12:05 發表

外表既野,好難講
9品芝麻官內面個第一高手徐錦江既獅吼都有返咁上下..........

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-4 12:07 發表

你又知?
你幾時同我打過呀??
有日小弟在大吉月賽中, 我是扮演家丁陪打員的, 有幸見到女俠施展乒乓神技, 小弟當時好彩帶了walkman, 隔了部份凡音, 幸不至死, 但失聰了一天. 後來發覺我入錯房, 我應該係去toilet 既

引用:
原帖由 eric985281 於 2009-8-4 12:09 發表

9品芝麻官內面個第一高手徐錦江既獅吼都有返咁上下..........
咁你即係話我似佢者??

引用:
原帖由 nixonwin 於 2009-8-4 12:20 發表

有日小弟在大吉月賽中, 我是扮演家丁陪打員的, 有幸見到女俠施展乒乓神技, 小弟當時好彩帶了walkman, 隔了部份凡音, 幸不至死, 但失聰了一天. 後來發覺我入錯房, 我應該係去toilet 既
下次你無咁好彩架啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-4 15:58 發表

咁你即係話我似佢者??
唔似唔似,你斯文過佢好多........(唔打波個時)

23 12
發新話題