25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一.
) G% X5 n' g; x; z( \) s6 y當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴8 n8 I7 s& i9 }# t7 k; E, E- b7 b# R
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
$ g$ Y+ K% ^6 U; n
+ T% r% k: ]" S7 {# ?我當堂唔識答 ! ~7 a0 {5 G, s" ~. {3 H) @
如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
, d! E4 f( l1 x  n建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
2 }3 g, S+ @6 L+ D

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
/ p  M! [# }* e% B( I- u& C; |時也命也.....
* Y; }4 G- [2 }9 v0 b
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
5 r% X9 U* e  c: j0 M
1 z, y  L0 ]/ y4 j1 ^! ?% x0 @* e
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
" ?/ a$ a0 H1 \' }( T4 T8 h
冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
$ P+ p. e7 d0 Z, K/ O% v我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
6 {' |1 H5 z8 {% t9 }咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......  z4 W2 j+ m8 W8 X) s' V
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la ; g# a/ Z% H2 q3 Z; t& `

/ Q4 Y0 I! W% [% q7 J- c但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 0 F6 v! J* q# I7 e+ g
我怕 d 觀察看人唔看波
, q) q) [& @* Q0 [+ ]" F3 u* g; p佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
3 i$ X" z* M) \; t我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
( F; y8 E" o' n6 t3 t; s* ?
2 ~) r' d0 Z3 {6 C% ^8 M: g( N但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 " a! G4 e3 U- ]: _( x6 `
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
* y. h* P- c5 Y9 C7 ]

- R+ I& N, \! ]4 F7 S) U; c" ?我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
# r8 J+ O- u; V, F1 z! n+ ?; _& i0 }
4 x/ [9 a; ^3 l4 G5 u; }
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
" e# q5 x7 F1 Y

1 t2 }& |8 v5 W; ?. F9 p, H" P$ r咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
, S' Z/ F$ l5 o5 s( R' d/ N; D0 ^' j9 M7 p% m
% K3 c# ]: m. M
但我諗個個人應該唔係打緊...
% j5 i9 [: e' _6 ]* k) [
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題