25 12
發新話題

今個星期可能又打風呀!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

今個星期可能又打風呀!!!

今個星期可能又打風呀!!   

www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

幅圖畫錯晒..呢個風向西北偏西走(唔會向北的)
安心周末去玩啦
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-7-19 18:26 發表
安心周末去玩啦
有冇資料可以參考?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-7-19 18:26 發表
安心周末去玩啦
周末要應付大戰!乒乓人你吾好掛住去玩啦...應該來打比賽嗎!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-7-19 18:33 發表

周末要應付大戰!乒乓人你吾好掛住去玩啦...應該來打比賽嗎!
咩比賽呀, 今星期六我無比賽喎...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-19 18:32 發表

有冇資料可以參考?
根據上次我天文台估的路線..最初都話向西北, 結果~~

8號!!!!!~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-7-19 18:52 發表

咩比賽呀, 今星期六我無比賽喎...
sorry。可能我看錯。

引用:
原帖由 小閒 於 2010-7-19 19:07 發表
sorry。可能我看錯。
星期六哩文月菜

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-7-19 19:09 發表

星期六哩文月菜
重有一部份丁組既比賽

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-7-19 19:09 發表

星期六哩文月菜
還有黃大仙區

幅圖唔係話黎到星期四咩? 唔係星期六喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

而家只係一個熱 帶 低 氣 壓,吹正都吾會掛八號啦
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

萬萬不要打風喔~
板:黑水晶
展藝卓球

不好吧....!!

都係打唔成啦....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-7-19 23:08 發表
都係打唔成啦....
唔好打啦...冇晒期啦
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

熱帶風暴燦都,逐漸靠近華南,本港天文台表示.今日會考慮是否發出一號戒備信號,預料燦都會為本港帶來不穩定天氣,未來一兩日風勢增強及有雨,明日多雲有狂風驟雨,星期四雨勢有時頗大,至於今日的天氣,天文台預測天晴酷熱,但有幾陣驟雨,而澳門就已在早上十時三十分,懸掛一號風球,燦都目前集結在東沙西南偏南,預料會向西北移動,橫過南海北部...

請注意:天文台在下午12時15分發出一號熱帶氣旋警告信號

唔好打啦,唔好打
tigerone is the strongest

25 12
發新話題