26 12
發新話題

危險人物 ~ 阿舜

危險人物 ~ 阿舜

阿舜的出現, 已暗地裏 ko 不少高手.....
論壇一個一個資深高手已比他 ko,
各位我們要齊心. 一齊合力對付 阿舜

具體計劃如下
1) 先 "meet" 左佢塊正貼
2) 然后倒火水落他塊板.
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去書局買番塊流星比人佢.

咁樣我地或者有机會同佢打成平手
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

絕對支持....依啲衰野等我來做啦!

亞舜真係衰在太靚仔喇~!@!
我都要燒佢塊膠先得~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

相當有趣 !

SUPPORT......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-29 13:19 發表

具體計劃如下
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去 ...
貓貓好好人喎, 留番塊正貼俾我, 只係倒火水燒左塊板, 咁我就可以用番塊舊032板, 流星就送俾論壇啦

要不要懸紅通緝呀 !

要不要懸紅通緝呀 ?

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-29 13:24 發表
我都要燒佢塊膠先得~~
壇草熱門話我靚仔, 講都無人信
手下留情, 只係燒塊板好啦

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-29 13:24 發表
我都要燒佢塊膠先得~~
嚴重同意. 唔該登佢將相出來.....貞分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-29 13:19 發表

具體計劃如下
3) 跟住一把火燒左佢
4) 再去 ...
請問邊位資深高手呀!

我都好喜歡睇一面粒仔打死二面弧圈的。

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

倒d 漒水落佢塊粒仔到 o拿 溶佢

HAVE ANY PHOTO ABOUT HIM

早知我昨晚燒左佢塊板啦
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

啊! 聽到你們對阿舜的評語, 他一定是一個超級高手, 又靚仔, 經過今晚的比賽,我可以很幸運能夠目睹他的真人的英姿!!! 很興奮! 更有可能有機會能與他過招學野.
Good! Good! Good!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 12:15 發表
啊! 聽到你們對阿舜的評語, 他一定是一個超級高手, 又靚仔, 經過今晚的比賽,我可以很幸運能夠目睹他的真人的英姿!!! 很興奮! 更有可能有機會能與他過招學野.
Good! Good! Good!
論壇咁黑暗, 佢地講既野好多都信唔過架...
我只係丁丁一名, 唔係乜野高手, 又唔係乜野靚仔, 只係識得幾招負碌擦網神功撞彩嬴幾場

真的假不了 假的真不了!
看到你以往的比賽成績, 他們的說話可信性很高.
本帖最近評分記錄
  • 小閒 +5 絕對認同 2010-7-30 13:43

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-7-30 13:37 發表
真的假不了 假的真不了!
看到你以往的比賽成績, 他們的說話可信性很高.
你指既往績, 係指我係博一丁組盃一場波都嬴唔到? 定係離港之前兩場比賽都第一場波就輸山窿
咁既往績, 一睇就知好多丁丁都勁過我啊

以下是你以往的比賽成績:

黃大仙區乒乓球MD組賽果
冠軍: 阿舜
亞軍: BrianDD4 \, ?9 s: l& m: E$ n3 {6 P
季冠: Draw仔*
殿軍: 天樂

26 12
發新話題