32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意& ]5 P/ E, T+ V* C  I1 C0 {
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
% R2 `6 r& `+ ~切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表
2 I/ ~  M& [" x) r& p- b8 u& y
, I( K/ O* V# v
5 S9 k$ S4 @- I8 h! q, D: X! h吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
0 l3 m$ m+ A, m1 d; P9 e
# @7 s6 r0 t/ a* M1 `! V四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表   n* w( C7 j6 H1 f8 o1 A+ R4 _% O; `
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
0 N0 X9 J0 V- p6 e0 a

" g/ n0 J4 Z2 W& k1 z四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表 # ^3 u9 j# l" p2 E) q

. V' X0 B& ~1 T
6 E% k0 k9 i+ D& d) s; S) v四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
5 Z# S% x- I: x( K7 ^4 x4 G1 j2 ?* o5 I* O  V5 b! K" L* I
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 3 Y. M" x; `7 ~' |$ f" M
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝 " y$ x( B1 u( X$ o( z$ V
( 成機厄波打   )
" f" [! @: g5 N

@$ J$ f7 O% b+ {出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
6 O# S7 f) X2 _! ]* }唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表
- k" `0 T6 Q- @0 a44_66 下次記得邊個是長膠王子
* D9 U. ^, y7 O8 q2 X# ?8 ]唔好再問我
0 M! f- z, d, @% Q( T
9 E6 G) I% h6 N" f1 U最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!% V. Z5 z  V8 G7 x9 |$ i) Z
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 ! p1 z# `- U, W# x
3 w0 p; f" Z. I& P6 D4 Z: R/ x1 v

6 @4 O. y1 J0 G  Y) s) u1 Y最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!- z& d# ]9 x1 S8 I' Z$ X
係wor! 長膠王子有報名咩??
* N- E+ v# N; W, }" T9 u+ h- g

* T' T8 r$ d/ W- B/ ~0 l; N3 A5 c* p3 v% p
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題