105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
# `* Q; l8 }3 u) |+ s* X1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~7 w( i) M% o% m- ]6 n( K) d

* n: K3 E. T0 i唯一係no.23 瑋仔o個組囉1 u( b3 r/ K% G6 z9 y# \6 g
% t2 j( J- H8 h5 G4 E9 z
瑋仔屎緊.......咁多女* P' g1 L  J  C( G  U$ j
) U8 ^7 ]( {8 t" p
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
/ R" Q# q4 A0 p# I唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
, E/ t& R! }" T
, E% ]/ w, n" i( X  m. W唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 ( S+ K2 |0 j' n) |4 j: }
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
* b8 K4 g# S3 }9 a. O( v8 L! c! O  n& n5 ~! {& [: m2 R
我估瑋仔出唔到線~~~0 D; w) I0 @# {8 Q9 y2 R  @: }

3 o) ^+ h  @$ `回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
" Z) w9 V( I3 x: R8 U$ `0 J9 e5 I4 N0 |8 B7 N" R
( x, a3 |, w, g: D- o2 f# s
唔係索女唔可以做架喎
3 [5 ^6 E7 f7 k( w& K
: ~% p3 K6 W/ Z8 M9 J& t2 S我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 ( d. i% X$ F$ {1 `# k' ?# g
4 `' c. k0 I+ `. K& ^

# |6 n; m6 Z" b, g* m8 m% n$ X我都豬.....唔做咪唔做囉   
1 l8 l2 W, Y0 \# Q咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 * [6 P) @! K& c: u* `& g& i( r
表面睇無屎亡之組喎~~
1 }8 t6 P( y/ C6 x( \
8 Q, K/ c& u* j& M9 x唯一係no.23 瑋仔o個組囉, d/ A3 Z1 R5 G5 y& M9 \8 k

2 X$ o0 W# B$ x! I瑋仔屎緊.......咁多女: H0 D: Q3 n/ N- o
! B: W7 t" _+ \/ T! _
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
5 ^/ e9 N( _( O& B9 ]9 v8 ?4 h6 h+ \6 m, U7 c
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 " S' V2 p5 ]2 j/ d2 b1 B& ?, Q+ Q! K

+ k+ t/ L6 E( G7 A/ u  g
" v- P) W0 J6 i% u2 O唔係索女唔可以做架喎
4 ?% u, d# L# D
% h; I2 n8 j/ L- U: b1 p9 E
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
) w- G# y0 F6 U2 A# J8 K" |9 e$ Y瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
9 V% h4 z  l/ R7 }
5 o& M7 a& z0 o  r, ~% ~
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
# Z# a3 k( j& G) O' ?2 U話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
+ o& }4 K* ^9 [: `, `2 e
9 w2 Q" U& d5 x" U5 }% A6 \
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
; Z" W% F. z1 ^, b: f話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
" r) E+ i  x( s
$ ]2 C$ J0 I! s) u
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 * _! X4 f- l3 m1 h
表面睇無屎亡之組喎~~
, X6 p' z+ D  J& F5 k' x, E0 E. U9 \# z' G! k& \# m  l( X5 b9 @/ ?
唯一係no.23 瑋仔o個組囉- d8 r2 I# t4 S; D: g
1 `" ?: ]+ k; r" o: T
瑋仔屎緊.......咁多女
& [' n; ~) R- h- D* R. j7 T5 p1 s+ S0 W5 E( a
& Z& \3 o( R* m5 {4 K  w3 ?: W8 w
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題