發新話題

抽 籤 結 果 油尖旺

唉..

五不中
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我中左傷打

引用:
原帖由 artin 於 2009-6-9 13:42 發表
我中左傷打
me2

單雙都中~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-9 13:30 發表

小聞你"""A""""組都唔中???WAKAKAKA
吾係A組....係C組....我唔係小閒伯伯...我係小閒哥呢...

呀哈, 我又中呀.. 報2區都中
不過D人都好似都係一樣咁.. 全部都好勁..!!!
可能我個組別D人已經唔打ping pong lu

引用:
原帖由 小閒 於 2009-6-9 15:51 發表
吾係A組....係C組....我唔係小閒伯伯...我係小閒哥呢...
我還以為你是55+ TIM....
WAKAKAKA~~~

引用:
原帖由 asdf 於 2009-6-9 18:03 發表
油尖旺區地區抽籤我又中呀.......雙打liness" /> liness" />
me2

傷打后鼻.......
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

抽4區...終於有一次後備......但正選都係死路一條....
中正選以我識既都有3個超強人

1.陳錫泉 #
2.梁嘉倫 #
3.曾浩文 #

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-10 09:56 發表
抽4區...終於有一次後備......但正選都係死路一條....
中正選以我識既都有3個超強人

1.陳錫泉 #
2.梁嘉倫 #
3.曾浩文 #
傻佬吾只他們3個...仲有一個叫吳穎恆#.....

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-9 16:57 發表

我還以為你是55+ TIM....
WAKAKAKA~~~
甘你下次敬老...

我又中lu,
好野!!
o( ^ (00) ^ )o

個個都 Bing-go!?
油尖旺 - 旺 HKTTF members
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

據聞今日先出賽程

if first match vs mr.chu
i will say 886 asap

發新話題