發新話題

丁組好易打 or 丁組好難打 ?

丁組難打但甲組仲難

我覺得都唔係好難打,因為有很多是學生仔,年已很細;是新一次給取經現,
hk

運氣好,好易打.
運氣差,好難打

如果條線要對晒曾X祥, 馮X穎, 吳X綸呢D勁人, 咁就超級難打啦

丁組很難打

我很難得先入到64強呢!^^

我也是勝得很不輕鬆呢!^^

很多都是勝3比1或3比2呢!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

It must be much harder to win now than when I was playing 丁組  

引用:
原帖由 james007 於 2010-7-26 19:21 發表
It must be much harder to win now than when I was playing 丁組  

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-26 15:57 發表
重未知, 因為重未打.
等我呢個星期六日打完後話俾你知
有幾個月組實力的,其中一位小朋友對着中大校隊的,只差一點輸了。

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-26 18:36 發表
如果條線要對晒曾X祥, 馮X穎, 吳X綸呢D勁人, 咁就超級難打啦
還有你和阿DICK呢!

唔知有無人計過 丁組, 由一開始打到冠軍要打幾多場???

係愈來愈難打, d人水平愈多愈高 了

回復 23# 的帖子

agree!~  =]

其實睇你勁唔勁,對我好難打,因為屎波。對有些人可能好易打,因為勁。

回復 24# 的帖子

我下場64強就係對吳x綸呀

很難打,因為要打很多場,考體力.

引用:
原帖由 44_66 於 2010-7-27 10:41 發表

問師傅 , 問呀盤 , 問嘉倫 , 問 mouse
Need to win 10 matches to become champion...

引用:
原帖由 james007 於 2010-7-27 20:15 發表

Need to win 10 matches to become champion...
1024 512 256 128 64
32 16 8 4 2
=10.

睇下條線好吾好啦...

感謝主!^^

在16強才輸!^^

很開心呢!^^

影影強了很多,有機會下次再請教一下他呢!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

發新話題