發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
% C5 n+ i, G3 W& d% Y. W& `係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
5 f$ H. k3 ~* l1 X
# t/ N) h4 ~% V% Z( G[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 4 n) d* w& ^% p2 `- P0 C) G# c4 J: g
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
! B; x) n; n1 B& p/ D6 O4 j3 y, X自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
+ i* h4 a6 ^  T  f7 E8 R
7 Q: I* u) f7 K7 m; E/ V* r& O. L你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 5 _: X+ Q$ P- Y6 B- A7 i# Y# k
5 F! v6 x, @6 y

9 D" t4 {# i6 {你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
+ N8 d+ V9 S4 Y+ [9 ~) R
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
& |  Q& X+ w3 Q1 z% l& G( s近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. ' S5 _6 ~; L+ s5 D4 P; H
- c# F# I2 X0 D, |
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
. b; U4 t1 l/ p, ~- E1 y. ~maybe vs 瑋仔 again
$ A- p2 W( F6 i8 H8 y: O你最近先ko我3:0
7 A0 m. ]  m1 j1 T你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表 7 q9 c, ^+ U' D( R+ K: A

( K2 |( N- u2 p$ L* p* L/ e( s/ O
靚靚咀 貢堅
% l' K4 F& g, |: ^
係呀,因為我最近玩緊器材 7 L+ O* {5 W" A
準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
" I& {: \$ O2 r; W( d; p" ~, f# f3 c. P4 y- y% j
* S/ d" J. y- `3 P! H
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
# o1 X) A( A2 V6 Q
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 7 l3 b: Z( e$ R, S5 b* i. z9 {

; t. @- s& `" d1 \; d% Z& M6 R) }3 Z9 U1 X, E* }1 s
問問老實爺酸
& d( @# m1 ~' U& g
有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
9 L; b! Q: s6 U$ x
1 J* l, U0 O5 `9 q到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
( |9 J9 a3 c2 j/ ~好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
" j5 n" q6 I; ?; d# X8 g0 z
$ `8 h7 p+ l# \/ Q: k好似好難為,咁難為就唔好做啦!
, J/ P9 N, w2 S今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是/ x! f% g1 W6 K. e
% V7 e) b- E4 y9 w% `; @
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
* e% B( F3 ]9 D+ k% v; D0 {0 T6 B4 G  W% h0 I
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊