發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 , ]7 {% j2 q3 K, o3 [
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
, n( O) D  N, Z0 k
8 C+ ~3 ?6 ?# [" o我未食早餐啊.....
7 G4 Z% W& w' t6 t! Z0 D而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 : `( c. E  t8 s2 c
( K4 R; h9 V+ i' M

6 ^. h+ S1 f# U再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 3 K/ r% `0 J/ T3 Z) p
+ z! b( o  z$ T* d

7 }' ~8 z, e' }( O; q4 u9 L' a吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 ! k2 f2 V- d+ U3 I- R( @& F; |
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.
, x, Y- P5 [9 A6 i" `其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人," W3 o6 d7 V- M3 ?5 ^; `; o, E
真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
' v+ m3 A$ g8 y. ]1 A; d: p
4 v; i6 c: I$ s# j+ j9 Y" _% F吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 8 s, E" r9 X9 G5 }4 `8 ^
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 + v6 @" z/ R1 V( r& i
% S1 e) w( Q9 D5 c- \7 k7 i
蛋糕& {  F' t5 p9 h  B7 J# }

! x+ w/ S; Z- C5 U' Rnuts; q7 _' i5 z/ p( k4 T$ V- _
仲有樂天熊仔餅.% U6 D. u5 M% v

# T9 c5 [- f0 M* T0 j真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
7 ?" ^! V3 J* ]* e1 h- @

( {3 P. @; o7 _4 f5 p仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 / A3 M: P+ j: D6 A# W8 s( S% h" ^& z
0 @; I1 N7 C9 D9 Y" }0 v! r+ ?) M: U
真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
) w9 V" D" p# ]' R
  U/ h# ^* H4 b% l0 w* c( {/ g, ^- q! }/ D# r# ~
真.....係......
4 Y& z' ?1 @0 s3 m9 J2 M' m: H$ F& E7 q7 P' g( j! x
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
' v) q, f1 s8 f# {- y, G$ P
" v. b" k2 Q( o, t* {3 x
! b6 x( u0 B6 }0 ?4 {d 香蕉干 好好味 liness" /> * q/ x6 D: u# O2 Z. K

8 u1 j, w( O* Y3 `6 R
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
( K! R  G. R# b4 T- R* @7 ^果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題