發新話題

大家知唔知哥街琴日死左人...?

引用:
原帖由 喪貓 於 2010-5-24 14:01 發表

歪曲事件?邊個歪曲事件都未知=[
冇計,,你同佢地熟d下話
我冇所謂的,最多我唔再上e個網咁解,你要逼走我我唔mind
錢我大把,不過唔會比d唔老實既人^^
好心您做人吾好甘少氣啦 有乜事就在波場到解決

what's happen?
<-->
.

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-5-24 15:24 發表
件事係咁ge:
上次係歌街打汽水,每場打一罐汽水,喪貓輸左幾場之後,話打3罐, 之後佢又輸 (我有讓分的)  
之後喪貓話打5罐, 我大約記得我讓佢4-5分, 之後佢又輸, 然後話要打10罐, 佢結果加加埋埋輸左25罐

打完之後 ...
好似嘉靜咁講  唔岩果個仲唔係你?  輸又唔還比人 賭輸左 人地無必要同你賭多次 無理由你人地唔同你打就要人無數  仲可以係度大條道理咁?   願賭服輸.........

以嘉靜咁講,呢種賭法已經好茅,倍數加上去,又讓分,俾你搏到就唔使賠,願賭服輸啦,做人大方啲!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

呂方發言了, 到藍方發言; 若有不申辯, 即代表... ...
<-->
.

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-5-24 15:24 發表
件事係咁ge:
上次係歌街打汽水,每場打一罐汽水,喪貓輸左幾場之後,話打3罐, 之後佢又輸 (我有讓分的)  
之後喪貓話打5罐, 我大約記得我讓佢4-5分, 之後佢又輸, 然後話要打10罐, 佢結果加加埋埋輸左25罐

打完之後 ...
有樣野我想講,,輸波就要認...
見到我影響你比賽心情,引我笑呀?
我係有差你汽水,唔知邊個當初話比我打番黎還囉唔該
跟住比賽輸左比人講兩句就發皮氣要人還哂.咁叫信用?
我話唔打哂就無數果d好明顯係講笑,我會為果一百幾十而走數?
我一日用既錢都唔只啦,係wo~唔記得同大家講..比完賽果日我重要係msn比某人串番^^
咁我係咪又要發皮氣?唔該唔好咁細路啦!

引用:
原帖由 大眼仔 於 2010-5-24 15:39 發表

好似嘉靜咁講  唔岩果個仲唔係你?  輸又唔還比人 賭輸左 人地無必要同你賭多次 無理由你人地唔同你打就要人無數  仲可以係度大條道理咁?   願賭服輸.........
唔係唔還,係佢自己講叫我慢慢打黎還,
輸完比賽就發皮氣搵人出氣,笑

喪貓仲知一句講到尾..........甘你何時歸環汽水比人家呢??人家話晒係女仔

唉... 邊有理由見到人地輸左波唔開心都重要固意走埋去寸人架..... 專登搞到人地唔開心又話人地自己發脾氣冇信用, 所以就有理由可以賴數.....

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-24 12:24 發表

有強姦 冇焗賭 , 冇人搵 支槍指住你 迫你打的 , 嘉靜已經向我投訴你 " 輸打贏要 " , 為左保持中立 , 而家我嚴重要求你向事主 3 口6面 搞清楚件事 許 , 如有需要 , 可以於 星期 5 上博一 我幫你地協調 , 但係 請你 ...
Support ar....  Jing E ge 46.....MO C ge 46.....

46 + 2

<-->
.

[quote]原帖由 阿舜 於 2010-5-24 17:19 發表

[quote]原帖由 氣寒西北 於 2010-5-24 17:30 發表

引用:
原帖由 喪貓 於 2010-5-24 17:52 發表

笑...佢冇串我?佢話:原來日日練6個鍾 練左成個星期,,都只係咁x勁!
咁我係咪又要發皮氣先?輸就係輸..輸唔起唔好打比賽囉唔該
輸左又要發皮氣,你冇睇佢之前同我打波幾好態度
輸左比賽變左另一個人,sad~
樹hurt you 咩?????
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2010-5-24 17:59 發表

樹hurt you 咩?????
算啦...我唔講啦,你地鐘意點諗就點諗
今個星期5我唔得閒,下星期5我會帶坐24鑵可樂黎還比佢,係咁..
你地叫佢下星期5自己上黎拎啦~
仲想打既我冇所謂,唔好要我讓分就得..

發新話題